likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

Killar och bröst

Kategori: Åsikter

Ett återkommande problem för oss när vi haft sex är när killar velat göra sin magic i bröstområdet. Vi har varit med om allt från honkahonka till att blivit motorboatade under sexakten. Men vi har aldrig någonsin stött på någon som vet hur saker ska hanteras.

De killarna vi träffat verkar tro att det är skönt att dra, nypa och vrida på bröstvårtorna tills det känns att de ska trilla av. De verkar också tro att man vill bli nerslickad över hela bröstpartiet eller att det är skönt att ta sig själv på brösten och stöna som i en jävla porrfilm. Newsflash! Inget av det där är skönt, vi vill bara att ni ska veta var ni ska peta och pilla för att det ska bli bra. Jag menar hur skönt hade dom tyckt att de va om vi hade bitit dem i kuken eller dragit så hårt att förhuden blev dubbelt så stor.

Vi vet att alla inte gillar samma saker så vi tror på en pratglad och frågvis sexpartner. Vi tror även att de flesta behöver bli mer uppmärksamma, oftast kan man se på någon om de man gör är bra eller dåligt.
Vårat råd är därför kolla ansiktsutryck och lyssna efter stön. Och om de inte stönar eller ser ut som skriet (en målning av Edvard Munchs) är det antagligen inte bra.

Vi vet i alla fall att vi hade uppskattat om killarna hade varit lite mindre hårdhänta.

Snälla killar sluta kolla porr och börja läs sexnoveller skrivna av tjejer eller ännu bättre vår blogg!

Tjejer vad tycker ni i denna frågan? 

/ Victoria & Irma 

 
 
 

Kommentarer

 • Jennifer. säger:

  Ååååh er blogg är ju så satans världsbäst. Andra gången jag tittar in här idag. Keep it up girls!

  Svar: Haha tack! And we will ;)
  xoxo
  likewonderwomen.blogg.se

  2013-07-02 | 22:29:57
  Bloggadress: http://illusion.devote.se

Kommentera inlägget här: