likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

Fifty shades of Grey

Kategori: Allmänt

Först och främst tänkte jag, Victoria, ber om ursäkt för min inaktivitet här på bloggen. Jag har jobbat som en häst de senaste veckorna och haft mycket lite tid att tänka och skriva om sex, och ännu mindre ha det. Men nu är jag back on track och de kommande veckorna har jag inte ett lika hetsigt jobbschema framför mig. Förhoppningsvis innebär det att jag kan skriva lite inlägg och kanske även get laid. 

Mitt första inlägg på en evighet tänkte jag skulle handla om Fifty shades of Grey, denna erotiska sexroman som fått allt från stående ovationer till att bli så gott som spydd på. Jag har länge tänkt mig att jag skulle börja på att läsa Fifty shades eftersom jag haft ett flertal vänner som risat och rosat den. Så när jag till slut var inne i en bokaffär och såg att de hade extraerbjudande så slog jag till. Jag hade inte tid att börja läsa den på direkten (dumma jobb!) utan började först i måndags när jag hade en ledig dag för första gången på en evighet. 

Jag började läsa den i måndags och var färdig på tisdagsmorgonen. Man kan väl säga att jag blev rätt uppslukad av boken och tyckte betydligt mer om den än jag trodde att jag skulle göra. Egentligen är det väl en relativt klyschig idé boken är uppbygd på. Liten misshandlad och utsatt pojke växer upp och blir till en sadistisk miljonär som gillar att ha BDSM förhållande. En dag kommer en oskyldig flicka in i hans liv, och på något sätt väcker hon något i honom som gör att han för en gångs skull vill ha mer. Han tycker om henne mer än som en av sina undergivna, och ni som fortsatt att läsa del 2 & 3 av triologin ser ju hur det utvecklar sig.

Jag tycker om sättet boken är skriven på, det är ett lätt och ledigt språk och jag älskar hur bra personbeskrivningar det är. Jag älskar Christian Grey och hur otroligt missanpassad han är uppbygd. Men mest av allt, som den kåta människan jag är, älskar jag alla de detaljerade sexakterna. Jag menar, hallå, i denna lilla boken finns onanimaterial för en livstid.  

Med det här blogginlägget ville jag helt enkelt hylla Fifty shades triologin och berätta för alla att jag är så extremt sexuellt frustrerad att jag snart exploderar. JAG BEHÖVER LIGGA. Någon Mr. Grey där ute som anmäler sig frivilligt? 

Och vad tycker ni om boken om ni läst den? 

/Victoria
 
 
 

Ibland

Kategori: Allmänt

När kärlek gör ont och man lider av ett brustet hjärta kan det ibland vara svårt att tänka på annat. Allt gör ont. Benen värker som vid feber och lyder inte alls. Det svider i ögonen för att du gråtit hela natten. Du vill inte se på mat efter som du ständigt mår illa. Jag vet inte vilka era symptom¨är men dessa är några av mina.

När saker och ting inte blir som man tänkt. När ditt ex får en ny flickvän, när du inser att killen du gillar inte är lika intresserad som du är eller när killen helt enkelt inte bryr sig ett jävla skit om dig. Då kan de ibland kännas som om hela livet suger.

Men då får man som Victoria sa i går när vi låg trött och ledsna på hennes säng "om det va meningen skulle ni varit tillsammans nu". Hon har rätt. Om det hade varit menat hade det inte varit så här nu. Ibland antar jag att man bara måste lita lite på ödet och bara släppa taget om de där människorna som sakta men säkert försvinner in i dåtid.

Mr Perfect

Kategori: Allmänt

 Jag känner att det är dags att berätta om mitt ex eftersom jag ganska ofta pratat om honom.
Han och jag träffades för första gången en höstdag för ungefär fem år sen. Jag och två kompisar skulle börja träna och han var en av de första som gick in i gympasalen.

Jag minns fortfarande hur mitt hjärta slog tusen gånger snabbare och hur jag aldrig kunde fokusera på träningen när han va nära. Hans stora bruna ögon och tuppkam som alltid bytte färg var bara få saker som mina vänner alltid fick höra mig babbla om.

Jag minns sommaren som följde inte bara för att de va de sista dagarna av nian utan även för att Victoria övertalade mig att fråga efter hans nummer. Jag minns att jag väntat till alla andra gått och hur alla organ darrade och att jag mådde illa. Men jag hörde Victorias ord ”Irma sluta vara så besatt och bara fråga om han vill umgås!”
Jag frågade och från den dagen smsade vi från morgon tills jag inte orkade vara vaken mer. Det va väl inget speciellt i början bara en riktigt bra vänskap.

Månader gick och gymnasietiden började. Vänner försvann, personliga problem och nya känslor men genom det fanns han där. En av mina nya vänner tröttnade en dag och tog min mobil och frågade om Mr Perfect inte kunde ha en fest. Han svarade naturligtvis ja och den helgen begav vi oss mot staden bredvid. Kvällen är helt klart snurrig jag minns folk som nu är mina nära vänner, minns cider, en röd hink och hur jag sov under en köksbänk.
Men framförallt minns jag honom, hur han log och allt kändes så fantastiskt.

Några få dagar efter det umgicks vi själva och BAMM plötsligt hade jag min drömkille. Han var allt jag någonsin drömt om och så mycket mer. Han hjälpte mig igenom så mycket, lyfte så mycket av min börda att jag nu i efterhand undrar om jag klarat mig utan honom.

Vi var glada och lyckliga tillsammans i två år innan saker och ting började bli, fel. Ja klart under de två åran bråkade vi få gånger och blev sura men den tiden går inte ens att beskriva. Hur som helst in på det tredje året började vi göra slut. Eller jag började göra slut. Det slog väl mig bara hur seriöst vårt förhållande faktiskt var. Jag började gilla andra och trodde hela tiden att allt och alla var bättre än att vara i ett förhållande med honom.
Ärligt så hängde det nog mycket på vårt sexliv. Vi pratade aldrig riktigt om det men för mig var det 99% av tiden inte bra. Jag var i början så rädd eftersom han var så mycket äldre än mig och sen när jag insåg att det inte blev bättre kändes det som om de var för sent.

Jag ångrar mig nu för om vi hade löst det från början hade vi kanske inte slutat som vi gjorde. Jag hade inte varit otrogen eller gjort slut så många gånger. Jag hade kanske inte förstört oss på det sättet. Dock va jag ju inte otrogen med sex utan jag kysste en tjej som jag hade varit kär i ett tag. Inte för att jag tycker att det gav mig rätten till det men jag önskar jag kunde göra om de åren. Ändrat på allt för jag saknar honom.

Nu har jag bara minnet av hans galna skratt, lysande bruna ögon, varma hud och has välkomnande doft av hemma. Han är en av de människor som fått mig att inse att jag förtjänar saker. Han älskade allt med mig och hur mycket jag än förstörde brydde han sig alltid.

Om man hittar en person som älskar en trotts alla ens brister ska man inte kasta bort dem som jag gjorde. Mina vänner (speciellt Victoria) skulle säkert försöka övertyga mig om att han med gjorde mycket fel. Och ja de gjorde han. Men det vet inte hela sanningen, folk utanför ens förhållande kan aldrig helt förstå vad som faktiskt hände eller vad man kände. De hör bara det man berättar och bildar sig en uppfattning och ibland glömmer man vad man själv känner. Och om jag är helt ärlig så ligger jag vaken mitt i natten och längtar tillbaka. Jag älskar att va singel, klara mig själv och bara leva. Men när det blir mörkt och jag är ensam saknar jag hans armar om mig, hans läppar och hur han alltid viskade hur mycket han älskade mig.

Men utav detta har jag vunnit en hel del med och han är fortfarande en underbar vän. Så jag antar att jag vill få en sak sagt mer än något annat och det är att om en person verkligen älskar dig stannat personen kvar. Hur jävla fel du än är.

 

/Irma

 
 
 

Be a nerd

Kategori: Åsikter

Jag måste erkänna en sak för er. Jag Irma är en stor, stor, stor nörd. Jepp jag älskar manga, anime, serier i alla formar, böcker och filmer. Jag tillhör enligt mig själv en (på vissa ställen) hardcore nerd. Jag och en vän har en dag i veckan då vi ser de nya avsnitten av bland annat Teen Wolf, Glee, Supernatural, Sherlock och en del annat.
Jag och minna vänner (mer eller mindre alla) är yaoi och fanfiction älskare.

Jag älskar att vara nördig, älskar att bli helt uppslukad av en serie eller en bok. Jag älskar att gå i scifi bokhandeln och prata med andra med samma intresse. En av mina största drömmar är att gå på ett event eller typ Comic-con.  Vid ett sånt tillfälle hade jag klätt ut mig till en karaktär och varit helt i extas.
Hur som helst de jag vill komma till är innan jag blev som jag är i dag tyckte jag alltid att ”nördiga” personer alltid var så vänliga mot varan. Jag har aldrig varit populär så jag har alltid tillhört denna delen av ”the status quo”. Men nu när jag verkligen är mitt inne i smeten inser jag att vi tjejer inte riktigt är välkomna här heller.  

Det är irriterande att tänka att killarna känner att det är deras grej att vara nördar. Att vi tjejer inte kan riktigt förstå och uppskata det.  Att vi som tjejer inte kan leva upp till nivån att bär utklädningskläder för våran favorit karaktär för att vi kanske inte är smala, sexiga eller långa nog. Tjejer som tex klär ut sig till Wonder woman blir ofta skrattade åt eller utpekade.

Det gör ont i mig att det ska behöva vara så här. Jag tror jag tala för oss alla när jag säger att jag trodde att detta var ett säkert ställe. Ett ställe där jag inte behövde bry mig om kön, utseende eller IQ. Där jag bara var bra nog som mig själv, där jag kunde finna stöd och lycka med andra förstående människor.

Vem säger att jag som tjej inte är bra nog för att klä ut mig som stålmannen? Vem bestämmer att du som kille har muskler nog för att du ska vara bra nog för det? Varför ska det alltid bli en köns fråga?

En sån grej som på Halloween, varför måste våra kläder alltid vara sexy något? Är det verkligen meningen att vi alltid måste bli objekt för sex? Ja menar kan ni se en kille på en fest med sexy doktor klädsel?

För mig är tex Wonder Woman inte en lättklädd tjej med stora bröst. Nej hon är en stark självständig kvinna som inte tar någons skit. Hon behöver inte förlita sig på att en man ska rädda henne. Jag hade varit stolt om jag någonsin fått chansen att bära hennes kläder för i dem är jag någon mer än en svag tjej på 19. Det är de det handlar om för mig. Inte om jag är lång, smal eller sexig nog för kläderna utan att kläderna försunden gör mig till någon jag ser upp till.

Så till alla killar där ute tro inte att ni är de ända som är bra på tv-spel, tro inte att ni är de ända som blir upphetsade när ni viker upp första sidan på en ny tidning eller att ni är de ända som förstår. Och förgudskull ni ser inte så jävla bra ut ni heller i era fake muskelösa dräkter!

/Irma

The big bang theory

hogwarts | TumblrTumblr | via Tumblr

 

 

Självförtroende

Kategori: Allmänt

Jag är en tjej med ibland extremt dåligt självförtroende. Jag tror ibland att mina vänner vill döda mig på grund utav det. Ibland kan jag klaga mer än vad Snop Dog sjunger om knark. Min mamma brukade säga innan att det var för att jag var mobbad som liten och ofta fick höra hur ful jag var.
Visst det kan ju stämma men jag har börjat lägga märke till hur många tjejer som faktiskt har detta problemet.

Jag tror visst att dåligt självförtroende kan ligga i exempelvis mobbning men för min del har jag kommit över det ganska bra. Personligen tror jag att min självkänsla kommer från andra tjejer. Har ni aldrig varit med om när ni går in på en hemma fest och det är tjejer där hur man hela tiden letar efter någon som är ”fulare” än en själv? Detta säger jag eftersom jag är precis lika dan en hemsk, hemsk människa.

Men okej för min del kan jag ofta leta och leta efter den här ”fulare” personen men alltid känna mig som den äckligaste personen där. Vi tjejer har ett sätt att hela tiden göra varan osäkra.
Och varför? Jo antagligen för att vi vill ha killarnas uppmärksamhet. Vi vill vara snyggast och mest omtyckta. Jag kan inte hjälpa att undra om det inte bara hade varit bättre om vi försökt uppskatta varan mer? Istället för att kritisera säga något snällt och försöka bli vänner. Jag menar killarna vi vill ha uppmärksamhet av är säkert svin ändå.

Är det inte lite sjukt att vi tjejer behöver se en person som vi finner fulare för att känna oss bra nog. Som någon slags säkerhetslina att okej skönt hon där borta har större lår än mig så jag är ju i alla fall snyggare än någon här inne.

Vi tjejer borde inse att vi alla är bra nog och snygga nog. Det ska inte spela någon roll om en kille kan se det eller ej så länge vi själva är nöjda. Enligt mig borde vi bara släppa los helt klä oss som vi vill, dansa galet som vi gör hemma och vara de människorna vi vill vara. Vi låter alla andra runt om kring oss definiera vem vi är och hur vi ser på oss själva som personer. Helt ärligt är det ju sjukt skönt att alla inte ser precis lika dana ut eller?

Så min fråga är vad tycker ni? Har ni där ute dåligt självförtroende och hur gör ni för att bli av med det? Har ni någonsin sett ner på någon för att känna er bättre till mods?

/Irma

 

 
 
 

Den där tjejen

Kategori: Allmänt

Igår kväll var jag och mina vänner ut för första gången på väldigt länge. Vi jobbar allihop så det finns inte så mycket tid att bli fulla och dansa som föra året. Jag tror vi känner oss extremt mycket äldre på grund av detta eftersom vi festade mer eller mindre varje dag förra sommaren.

Hur som helst, jag har två vänner som alltid är peppa på att dra ut. Mellan dem har jag alltid kul, vi dansar och dricker som om vi skulle dö vilken minut som helst.
Det slog mig bara igår att var jag än vände mig fanns de olika tjejgäng och ibland dem fanns det alltid den där tjejen. Den tjejen som aldrig har problem att få exempelvis en killes nummer, någon att dansa med eller ett ligg.
Den här tjejen kan vara din bästa vän eller en bekant men vi tjejer har alltid minst en sån här tjej i våra liv.

Det spelar ingen roll vilken årstid, dag eller timme för när du vänder dig om står hon där på dansgolvet och hånglar. Ibland kanske hon till och med får uppmärksamhet av killen du gillar eller tycker är snyggast på cluben. Jag har ofta dåligt självförtroende och fast att detta är en av mina närmsta vänner (och jag är glad för hennes skull) blir jag bara så trött ibland.
Jag önskar att jag kunde vara den tjejen någon gång. Inte ett andra handsval.

Dock tror jag att de har med självkänslan att göra. Min vän har ett bra ego (för det mesta) när det kommer till just detta. Hon går in på cluben och känner sig bekväm. Ingen tvekan eller oroligt bitande i läppen. Nej hon bryr sig inte, hon är bekväm i sitt eget skinn.
jag har nu lovat mig själv, efter ett extremt jobbigt one night stand att jag ska vara mig själv och försöka vara bekväm med mig själv. Vad spelar det för roll om jag går ut och inte får hångla med någon? Jag menar jag dansar hellre bort hela natten med min bästa vän än att bli desperat och ta första bästa. Visst får man ha kvällar då första bästa funkar utmärkt men inte alltid.

Jag tycker att vi tjejer borde blir mer självsäkra. Sluta ge efter och ta det vi vill ha istället för att nöja oss med det enklasta. Som jag sa när vi sprang mott bussen på kullerstensgatorna ”inte en meningslös obehaglig kille till”. Det är inte meningen att du ska må dåligt efter ett ligg så känn dig aldrig tvingad till något!

Jag är inte helt säker på om detta inlägg hade en mening eller om jag ens kom fram till något vettigt. Jag vill nog mest bara se att fler tjejer kan vara ”den här tjejen” som tar det hon vill ha och inte nöjer sig. Vi behöver bli starkare, tro på oss själva och sluta bry oss om vad andra tycker om oss. Den ända meningen som verkligen betyder något är vår egen. Och om vi aldrig blir ”den där tjejen” för en kille så kan vi i alla fall vara den för oss själva.

/Irma

 

 

 
 

Sorry!

Kategori: Allmänt

Jag är så ledsen för dålig uppdatering men jag lovar att det kommer bli ändring på det snart. Vi vill dock veta lite om det finns något ni vill ha mer av eller om de är något ni vill att vi ska ta upp?! Vi är så glada att ni klickar in för att läsa, jag vill bara ge er en stor kram!

/ Irma


Att glömma någon

Kategori: Allmänt

Efter Mr Virgin var jag knäckt. När vi, eller det som skulle bli, inte hände gick jag i tusen bitar. Jag blev ledsen, arg, besviken och trött. Trött på att jag gett bort en del av mig själv jag kämpat med att orka ge bort, och sedan gick allt åt helvete ändå. 

Jag tror att jag tog vårt ”uppbrott” så hart eftersom han var den första jag verkligen tyckt om efter mitt ex. Tror också att jag gjorde honom bättre i mina tankar än vad han egentligen var. Jag gjorde upp en drömbild över honom i mitt huvud och sedan formade jag honom efter den och när jag väl träffade honom, pratade med honom, smsade med honom eller whatever så såg jag bara den bilden jag gjort upp. Jag ser fortfarande bara den bilden.

Ibland får jag panik av saknad. Kanske egentligen inte efter honom egentligen, utan efter någon eller något. Jag känner mig ensam och tom. Jag vill känna något, och han fick mig att känna något. Han fick det att slå hej vilt i magtrakten, han fick mig att bli arg, ledsen, besviken och trött. Men det spelade ingen roll för jag kände åtminstone något.

I vilket fall bestämde jag mig en dag för att det fick vara nog. Jag kan inte gå och hoppas på något som aldrig kommer hända. Jag var helt enkelt bara tvungen att glömma honom. Jag försöker fortfarande.

Jag hörde någonstans uttrycket ”the best way to get over someone is to get under someone else” och tänkte att fan, det är svaret på allt, jag måste knulla någon annan helt enkelt så ska allt fixa sig. Och jag hade sex, och jag hade sex igen och jag hade sex igen.  Och här sitter jag, och jag saknar honom fortfarande.

Det var inte det att sexet var dåligt, att det fick mig att må sämre eller sakna honom mer. Nej, det var avkopplande och skönt och bra. Jag älskar sex och det får mig ofta att släppa ut all min energi  och bara koppla av.  Och det gjorde jag också, där och då. Men i slutändan fick det inte mig att komma över honom mer, det fick mig dock att ta det lugnt och njuta och i just de stunderna tänkte jag inte på honom.

Efter att ha provat ”the best way to get over someone is to get under someone else” teorin i praktiken kan jag alltså konstatera att det inte fungerar. För att komma över någon rekommenderar jag hellre den gamla hederliga kuren och mina absolut två bästa vänner; Ben and Jerry’s. Gärna i kombination med riktigt bra feel good movies, andra onyttigheter och dina bästa tjejkompisar. Jag tror på att man ska prata ut, gråta och skrika. Man har tillåtelse att vara arg, ledsen och besviken när man kommer över någon, och du får vara det så länge du vill. Du får äta hur många Ben and Jerry’s du vill och du kan snacka öronen av dina vänner hur kass han var i sängen eller hur otroligt söt han var när han borstade tänderna. Prata, gråt, ät, ha sex och prova teorin eller ja whatever, så länge du I slutändan plockar upp dig själv igen och tillslut inser att han faktiskt inte var värd dig.

Mr Virgin var inte värd mig. Hade han varit värd mig hade det inte slutat såhär. Jag hade inte varit arg, ledsen, besviken eller trött. Men vill ni veta en sak? Jag bryr mig inte. Visst, idag saknar jag honom. Och kanske imorgon och dagen efter det. Men så småningom kommer han vara bortglömd och jag kommer att vara över honom. Och någon dag vet jag att det kommer någon bättre, någon som förtjänar mig – och tills den dagen tänker jag leva mitt liv fullt ut. Jag tänker äta Ben and Jerry’s, prata, festa, kanske gråta lite ibland och ha sex med massa randoms.  För vill ni veta det bästa? Jag får göra vad fan jag vill med mitt liv. Är inte det underbart?

/Victoria 

Kisses, oh sweet kisses

Kategori: Allmänt

En sak jag tycker personer är ganska allmänt dåliga på är att kyssas. För mycket tunga, för lite tunga, för snabbt, för långsamt. Jag har stött på det mesta och det är jag rätt säker på att de flesta gjort. 

Kyssar är en rätt pinsam sak. Jag menar, ska man ens kyssas? Och när man väl kysser varandra, vilken ska ta intiativet? Och vilket håll ska man luta sig åt? Ska man använda tunga? Och hur mycket? 

Det finns tusen frågor, och kanske egentligen inga rätta svar. Jag antar att kyssar är rätt mycket av en smak sak, precis som allt annat här i livet. Alla kysser olika och alla gillar olika kyssar. Det jag tror vi alla kan hålla med om är att det är rätt pinsamt att kyssa någon första gången. Oftast blir det rätt tafatt och man kanske krockar in i varandras näsor eller dreglar ner varandra. Men då får man se det positiva och det är ju att det i alla fall brukar bli bättre ju mer man kysser varandra, man läser av varandra och blir mer synkade. En väldigt bra anledning till att kyssas mera.

Jag tycker om att kyssa personer som dominerar och tar första steget och avgör lite hur kyssen ser ut. Jag tycker om tunga, men vill inte ha någon jävla elvisp i munnen. Att köra tungan runt runt runt i racerfart är ett big no no för mig. Gillar inte heller personer som duttar in tungan lite snabbt, drar ut den och sedan duttar in den, och fortsätter så under hela strulet. Saker jag tycker om när man hånglar är att bitas/bli biten lite lätt på läppen och att plantera små kyssar på andra ställen än bara läpparna.

Generellt sätt tycker jag oftast att tjejer är bättre än killar på att kyssas. Fast vad vet jag, kanske jag bara träffat alldeles för fel killar och alldeles för rätt tjejer.

Vad tycker ni om kyssar? Och girls vs boys?

/Victoria

 

 

The Ex File,

Kategori: Allmänt

Så egentligen skulle jag lägga upp en deppig text med ord som handlade om mitt ex. De skulle långsamt förklara hur jag saknade honom och hur fantastiskt underbar han var. Hur det plågade mig att vi inte var vänner och att jag en ganska lång period nu mått sämre när han inte varit där.
Men vet ni vad fuck that shit!

Istället för att publicera den extremt sanna texten hällde jag upp en nyttig mängd vittvin och sitter nu och lyssnar på arg tjej musik. För vet ni vad? Känslorna suger inte egentligen, inte så mycket att jag vill sjunka ner i ett stort svart håll och dö. Jag kan lyssna på ledsamma låtar 24/7 och gråta men sanningen är den att det var mitt fel att mitt ex är mitt ex.

Jag gjorde slut typ tusen miljoner gånger. lekte jojo med hans känslor och jag tänkte inte ens på det. Nej för jag var ego då. Men nu när jag vet att han har en tjej på g ska jag då verkligen sitta och lipa när han har chansen att bli lycklig? Hell no!
Jag ville va singel med mina vänner och ja jag kanske hatar miss chicken nugget face (okej lögn she is so so pretty) men jag menar hatar man inte sitt ex så hatar man ju sitt ex ny parter. Nästan 100% av alla fall jag känner till i alla fall.

Och helt ärligt så där perfekt som jag minns honom var han inte. Jag menar jag vill bara komma ihåg de bra sakerna för att han är underbar, de är han. Men jag menar han hade sina dåliga sidor och vårt förhållande hade definitivt det.
Så jag kan gå runt och va avundsjuk hur mycket jag vill men ärligt han är inte den jag vill ha mer. Möjligen som en jätte bra vän men inte som pojkvän. Ärligt jag vill ha en kille som är bra för mig, en kille som vågar stå upp för att han gillar mig, en person som accepter all my crazyness och som älskar mina vänner. Jag vill ha en hel massa galenskap, varma känslor och framför allt så vill jag hitta någon ny. Starta om från början, borta från all drama.

Så jag tänker inte riva mer på såret som är mitt föra förhållande utan låta mitt hjärta domna av de här känslorna. Lära mig att leva med att mitt förhållande gick åt helvete av många anledningar och att allt faktiskt inte är mitt fel. Kanske bara 85% eller något.
Helt ärligt så ger mina vänner mig allt jag behöver och sakta men säkert börjar jag bli en sjukt mer självsäker person på egen hand. Det är de jag känner är viktigt just nu, att lära sig att leva utan ett förhållande. Att lära sig att vara själv och känna sig okej med det.

Så ny ska jag dricka upp och gå och lägga mig. imorgon väntar ännu en lång dag och förhoppningsvis en lite saftigare story än detta!
/Irma

 
 
 

 

 

Update

Kategori: Allmänt

Vi ber om ursäkt för den dåliga updaten i helgen. Men eftersom vi haft en hel helg fri från jobb har det varit skönt att bara ta det lugnt, dricka alkohol och ligga. You heard me right - jag fick ligga i helgen. Och givetvis ska ni få reda på mer om helgens ligg - när jag orkat ta mig i kragen och skriva ner det. 

Hur var eran helg? Var det någon av er som got lucky? Kommentera mera people!

/Victoria 


 
 
 
 

The splitting bamboo.

Kategori: Sex pose friday

Välkommen till sex pose friday. Dagen då vi lägger ut en sexställning vi tycker om eller inte  tycker om, verkar vara skön, dålig eller vad som helst. Vi berättar vår åsikt om den och vill gärna höra er också om ni kört den. Eller om ni vill köra den, eller om ni inte vill det. 

Idag presenterar jag vår första sexställning; the splitting bamboo. Detta är en relativt enkel sexställning som jag älskar. Den är från början den ganska basic missionären med skillnaden att killen grenslar ditt ena ben och du höjer ditt andra ben i luften och lägger den mot hans axel. Det är han som gör allt the work och den bästa delen är att han har händerna fria, och kan peta och pilla lite varstans. Denna ställningen är allså amazing om du har en sexpartner som vet hur han ska röra vid dina bröst och din klitoris. Om inte det kan du ju alltid röra vid dig själv och make the magic happen yourself. 

Jag tror de flesta provat denna sexställningen, så tell me what you think. Gillar ni den precis som mig? 

/Victoria 
 

                                            
 

Onanera mera!

Kategori: Åsikter

En sak som är jävligt tabubelagd för oss tjejer är ämnet onani. Killar runkar hejvilt, skickar bilder på sitt styva könsorgan si sådär varje dag och kan prata med vem som helst om att de runkade tre gånger igår, höhö.

Med oss tjejer är det annorlunda, samhället säger att det på något sätt lite halvt onormalt att vi tjejer skulle vilja röra vårt könsorgan i syfte att njuta.  Jag tror att den generella synen är att tjejer inte onanerar, och jag tror också att det är den synen som får fler tjejer att inte vilja onanera. Att onanera är tabubelagt, man ska inte onanera och onanerar man ska man inte snacka om det. Knappt ens med sina tjejkompisar.

Jag skulle vilja säga att jag och mina tjejkompisar kan snacka om allt. Utom onani. Om vi väl kommer in på ämnet om någon av oss onanerar kollar nästan alla ner lite i marken och vill inte svara. Är det någon som uppriktigt svarar att ja, hon onanerar, så är det som att alla kollar konstigt på den personen. Är hon verkligen så ensam att hon onanerar? I mitt vännergäng är det som att du automatiskt är forever alone om du pullat. Nästan varenda jävla kille runkar varje dag, skulle det då innebära att hela jordens manliga befolkning är forever alone? Nej, för det är socialt accepterat att de drar i snoppen dagligen.  Det är därför vi tjejer behöver fram med våra händer och onanera mera, vi måste upp till kamp och göra det till en socialt accepterad grej att vi också onanerar. Vi är tjejer och vi har fan också våra needs, det betyder inte att vi är ensamma eller udda. Nej, det betyder bara att vi är kåta.

Många av mina kompisar erkänner att de har provat att onanera, men kommer alltid med kommentaren att de inte gillade det. ”Amen nääe, jag provade och det är ju inte ens skönt, man behöver ju fan en kuk.”

Men to tell you the truth ladies, du behöver fan inte en kuk för fem öre. Ibland, eller ja oftast, är det så way mycket skönare att onanera. Du kan bara använda dina händer eller diverse hjälpmedel och experimentera dig fram. Det finns sexleksaker i alla möjliga former och storlekar. Du kan använda dildo, vibrator, geishakulor eller vad fan du nu vill. Och vill eller vågar du inte köpa sexleksaker så finns det saker i ditt hem du kan använda. Jag har bekanta som onanerat med gurkor och diverse frukter och till och med en som onanerat med en glasflaska, det är dock inget jag skulle rekommendera för det känns som det borde vara jäääävligt obehagligt. För er tjejer som gillar oralsex har jag också ett tips. Jag har hört att det ska vara döskönt att använda sig av en matpensel, en sådan där du marinerar kött och sånt med. Du tar helt enkelt och doppar penseln i lite babyolja och stryker den över din kliotris, eller dina andra känsliga ställen. Det är inget jag provat själv men skulle kunna tänka mig att det är najs.

Jag tycker fler tjejer borde onanera mera. Genom att onanera och ta på dig själv kommer du själv fram till vad du tycker är skönt och inte så skönt. Då blir det ju också mycket enklare för dig att visa dina framtida sexpartners hur de ska göra för att tillfredställda. Jag har flera vänner som haft flera sexpartners men ändå inte fått någon orgasm eller känt sig nöjda med sina ligg. Jag tror delvis det kan bero på att de inte onanerat, att de inte vet vad de själva gillar och därför inte kan visa det vidare till sina ligg. Du kanske inte ska förvänta dig att den du har sex med vet vad den ska pilla och peta när du inte ens själv vet det?

Så tjejer bara onanera mera så är allt frid och fröjd!

/Victoria 


 
 

Mr Virgin

Kategori: Storytelling

Mr Virigin är en kille som funnits lite till och från i mitt liv sedan förra hösten. Jag träffade honom på en fest hos en kompis och egentligen började väl vår historia redan då, när vi grovhånglade lite överallt i hela lägenheten. 

Efter den kvällen började vi smsa och det kom ganska snabbt fram att mistern var oskuld och att vårt grovhångel all over the place var det längsta han kommit med en tjej. Något jag tyckte var rätt charmigt. Jag är en cougar by heart och älskar killar som är yngre än mig, Mr Virgin var ett år yngre, och att han var oskuld gjorde det bara till lite mer av en thrill.

Men det skulle dröja lääääännge innan jag och Mr Virgin skulle ha sex. Nu följde en tid då vi träffades på fler fester och strulade även då, han kom även hem till mig ett par gånger men det slutade aldrig med sex (även if i tried once…or twice). Vi bara låg och kysstes och somnade tillsammans. Mr Virgin var det perfekta pojkvänsmaterialet för mig. Jag gillar udda killar som är lite blyga och inte riktigt vet vad de ska ta sig till. Och sådan var Mr Virgin, att han var ursöt och såg ut som en brittisk lite skolpojke gjorde ju inte saken sämre.

Så hela den hösten kan man väl säga att det var något mellan mig och Mr V. Han var helt klart intresserad av att starta upp något seriöst med mig medan jag stod och tvekade. Trots att jag kände mer för honom än jag trodde från början så saknade jag fortfarande mitt ex. En av mina bästa vänner hatade Mr V och total dissade honom och alla planer jag hade som involverade honom. Tillslut blev jag trött på att höra min kompis tjat och valde att ta hennes ord för det, Mr Virgin var inget gör mig och han påminde alldeles för mycket om mitt ex och allt jag inte ska leta efter i killar.

Men vår historia slutade givetvis inte där. Vi började prata i våras igen och till följd av det började han komma över på våra myskvällar igen. Och när jag såg hans fina leende och doftade hans välbekanta parfym i luften igen kände jag att jag nog kände ännu mer för Mr V än jag velat erkänna. Jag tyckte om honom och hans sätt att vara nervös och lite förvirrad. Att man behövde klättra över hans murar och bryta sig in för att han skulle våga öppna sig.

Plötsligt var det jag som gillade honom mer än vad han gillade mig. Det var han som stod och tvekade. Jag blev rädd, trött och orolig över att han tvekade och aldrig var öppen med hur han kände. Antagligen var han väl bara rädd att bli sårad precis som mig. Men min rädsla tog överhand och det hela lades på is ännu en gång.

Men givetvis blev det inte så, utan sent i april träffades vi igen. Jag och Irma hade beslutat oss för att dra ut och festa med några av våra killkompisar från staden bredvid, drygt 20 min bort. Vår ena kompis berättade innan vi åkte vilka som skulle vara där och en av dem var min mister. Jag tvekade länge på om vi faktiskt skulle åka dit, jag orkade liksom inte åka dit och att det skulle vara awkward stämning. Men Irma övertalade mig. Jag drog på mig en snygg outfit för att visa Mr V allt he missed out on. Jag fick också Irma att lova mig att hon skulle hålla mig borta från honom.

Kvällen började awkward och jag och Mr V sa inte mer till varandra än de vanliga hälsningsfraserna.  När hela gänget blev trötta på att sitta hemma drog vi ut på krogen, men vi sa inte mycket till varandra där heller. När jag stod framme vid baren blev jag tafsad på av en fyrtioårig man som jag tvingade mig att bjuda på dricka. Bra som jag är fixad jag också dricka till min Irma. Under tiden det tog för bartendern att få fram drickan stod jag och fyrtioåringen och snackade. Han stod väl lite väl för nära och raggade väl lite för mycket, men jag ville bara ha min dricka och fly min kos.  Men när jag stod där såg jag något i ögonvrån. Lite längre bort stod Mr V och kollade ledsamt på mig, som att han inte vill att jag ska stå här och snacka med en rövpackad fyrtioåring utan att jag ska stå där, hos honom. Så när jag fått min dricka gick jag mot Mr V och sa att vi behöver prata, vi gick till ett bord där vi kunde prata mer privat.

Vad vi sa kommer jag inte ihåg. Dels för att jag var lite halvfull och dels för att hela min och Mr V’s historia är en rollercoaster och jag valt att förtränga delar av den. Det jag kommer ihåg är att vi kyste varandra och när vi gick tillbaka till bordet där våra vänner satt höll vi varandra i handen under hans jacka. Jag kände mig lycklig och glad, och när jag kollade upp mötte jag Irrmas blick och såg jatt hon läst av situationen. 

Efter ett tag bestämde jag, Irma och vår ena kompis oss för att vi skulle åka hem. Jag gick ut för att prata lite ostört med Mr V. Eller ja, så mycket prat var det väl inte, utan mest det vi gör bäst; grovhånglar. I vilket fall som helst sa jag till honom att smsa mig och förberedde mig på att gå, då Irma kom ut och säger  ”men *** ska inte du följa med på efterfest hos mig?”. Mr V kollade lite snabbt på mig innan han snabbt svarade ja.

Den kvällen slutade med att jag tog Mr Virgins oskuld i Irmas blommiga bäddsoffa. Vi hade massoor av tända ljus och på tvn spelades diverse låtar på MTV. Sexet var helt okej, det var lite tafatt och awkward men what to expect? Killen hade aldrig gjort något sådant här innan. Och för att vara första gången så var det rätt mycket variation, vi provade olika ställningar och hann också med lite oralsex. Något han var riktigt bra på, trots att han aldrig gjort det innan var han bättre än mitt ex jag var tillsammans med i två år.

Men det bästa den kvällen var inte att jag tog hans oskuld, det var inte det som var det viktiga eller the thrill längre, utan det bästa var efter sexet. När vi låg nära och det kändes som att vi kunde prata om allt och inget. Allt bara var magiskt och jag ville stanna så föralltid.

Men morgonen efter åkte han hem och magin var borta. Vår historia slutade inte där, fast jag ibland önskar att den gjort det. Men nej, vi träffades fler gånger och hade sex och umgåcks. Jag gillade bara Mr not so much Virgin anymore mer och mer för varje gång, men på sms var det något som inte stämde. Han var off och det skrämde mig.

Det till trots berättade jag för honom att jag gillade honom. Han berättade för mig att han gillade mig med. Alla mina vänner var stensäkra på att vi skulle bli tillsammans, och någonstans inne i mig trodde jag också det. Men det blev inte så. Allt rann ut i sanden igen. Ingen av oss vågade ta det sista steget och close the deal.

Jag saknar honom fortfarande, och att tänka på honom gör ont. Att skriva det här var jobbigare än jag trodde och historien involverade mindre sex och mer förvirring. Men det är så det är ibland.

Är det någon av er som varit i en liknande situation? Där varken du, eller killen/tjejen du gillat vågat ta steget?

/Victoria

 
 
 
 
 
body hair, hot or not?

Kategori: Åsikter

Något som enligt mig har blivit en ganska stor fråga är när tjejer inte rakar sig. Nu menar jag inte könshåret utan mer hår under armar och ben.
Jag menar som tjej är det inte ens en fråga om man ska raka sig eller ej. Det känns nästan inte ens som om du har ett val. Rakar du dig inte är du direkt jämförd med något orent och äckligt. Och om du inte är äcklig är du helt klart feminist på den högsta nivån.

Tjejer runt om på Internet vill men vågar inte behålla sina olika hår på grund utav vad vänner och familj skulle säga. Jag kan förstå dem. Jag tror nästan att 95% av alla människor jag har nära mig skulle reagera negativt. Men saken är den varför? Jag menar de är bara hår, eller?

Andra tjejer är rädda för att killar aldrig skulle gilla dem på grund utav att de har lika mycket hårväxt som dem. Men jag menar vi gillar killar fast att vi finner ryggar och bröst/magar med djungel tät hårväxt fruktansvärt otäckt och inte värst tändande.
Jag menar vissa killar har ibland så mycket hår på under delen att det ser ut som att de har byxor fast att de är helt nakna. Frågar dom sig själva någonsin om de kommer få tjejer på grund utav detta? Maybe we will never know, men det hade varit kul att höra hur de tänker i den frågan.

Jag menar hur kan man begär att någon ska raka sig? Speciellt om man själv ser ut som en klump med hår samlat i handfat.
Tja om dom kan ha getskägg varför kan inte vi då ha lite fjun under armarna om vi vill? Ska det verkligen vara ett sånt dilemma det är ju trotts allt bara hår.

Så jag tycker såhär, om du vill ha håriga ben go for it! Skit i vad folk säger, det är ditt liv va stark och gör det för din skull ingen annans. Om dina vänner skulle ”överge” dig för något så litet som hår är de nog inga vänner värda att ha ändå. Och killar? Jag menar kom igen, vill vi verkligen vara med någon som inte tycker om oss för oss?

Så om du inte hittar någon som kan acceptera dig och ditt bodyhair är han kanske bara inte rätt kille för dig?! Varför ska det alltid vara tjejen som känner att hon behöver anpassa sig för att bli älskad, åtråvärd, beundrad och accepterad? 

 Så jag vill bara säga att jag hejar på alla er där ute som vågar, hår eller inte ni är alla älskvärda! 

/ Irma

 
 
 
 
 

Lucky nr 28

Kategori: Storytelling

Så jag sitter här och dricker mitt snabbkaffe för att bota min huvudvärk. Jag ser hur det börjar ljusna utanför fönstret och det påminner om en natt från början av sommaren.  Kvällen hade börjat som våra vanliga ”i kväll ska vi vara nyktra” kvällar. 
Vi sminkade oss och diskuterade frågan ”att dricka eller att inte dricka”. Till slut blev det som det alltid blir i slutändan inte bara en fylla utan en RIKTIG fylla.

Hur som helst jag, V och våran tredje partner in crime begav oss mot vår förfest. Vi var taggade som fan och bilturen ditt var fylld med Instagram och hög musik.

Men jag tror att jag pratar för oss alla tre, när jag säger att då dörren öppnades och vi såg in ville vi mer eller mindre bara åka hem igen.

Inne i den ganska så trånga lägenheten satt fem åh så mycket äldre människor och väntade på oss. Eller ja okej så mycket äldre va dom väl inte men vi kände oss som femte klassare som råkat snubbla in på en riktigt tråkig högskolefest.
Så vi gjorde som vanligt folk gör när de hamnar på en tråkig fest. Vi klunkade fortare och bättre än alla de andra.

Men okej tillbaka till saken, har ni någonsin varit på en fest där ni ser en person och bara vet att det är honom jag vill ha!? Tja så var det för mig den kvällen. Han var kanske inte min typ men jag tyckte helt klart att han va snyggast i rummet, vilket i detta fallet kanske inte var det svåraste? Det uppstod dock ett problem då våran tredje partner med tyckte om honom och jag med sämre självsäkerhet kände pressen och jag antar att jag gav då jag såg dem hångla någon timme in av förfesten.

Samtidigt flög det runt en irriterande fluga runt min existens, en av den ”snygges” vänner blev mer och mer klängig. Jag menar jag gillar att diskutera saker nykter och på fyllan men tydligen var detta extremt tilldragande för honom.
Under kvällen lyckades jag inte bara dra till mig 28åringen utan även en svart 40årig DJ. Det var en underlig kväll ska ni vet.

Efter att klubben stäng och jag badat i en av stans många fontäner hamnade jag i en dusch med 28åringen. Plötsligt stod han bara där i kalsonger medan jag förtvivlat försökte tvätta av mig fontänvattnet. Det blev översvämning på toan och vatten sprutade åt alla håll. Jag menar äldre är ibland bättre, han va bra på att hångla i alla fall.

Plötsligt fråga han om jag ville följa med honom hem och jag sa naturligtvis ja. Jag menar don’t knock it till you tried it eller något i den stilen. Vi gick där i soluppgången och jag måste erkänna att de va ganska gulligt tills han stannade upp, kollade mig djupt i ögonen och sa ”nu går vi hem till mig och har villt passionerat sex tillsammans, du och jag”. Tro mig det var så inte tändande. Jag insåg även en annan sak att han bodde där mitt ex bästa vän bor och utan att ljuga mådde jag genast lite illa.

Väl inne i hans o så omöblerade lägenhet (creepy btw) åkte kläder av ganska snabbt.
Det var ganska oroväckande hur hårig han var där nere. Jag menar vist lite stubb eller så är ganska vanligt hos alla men hans hår va lika långt som hans kuk då han inte var hård. Oroväckande. Hur som ansåg han väl att han både va för trött och full för att ha sex, sex så han valde att ha oralsex. Inte för att han va dålig, jag menar han är helt klart den bästa jag varit med om någonsin. Det ironiska var bara att morgonsolen speglades på hans tunnhåriga huvud.

Han var i alla fall charmig och trevlig!

/ Irma


 
 
 

Killar och bröst

Kategori: Åsikter

Ett återkommande problem för oss när vi haft sex är när killar velat göra sin magic i bröstområdet. Vi har varit med om allt från honkahonka till att blivit motorboatade under sexakten. Men vi har aldrig någonsin stött på någon som vet hur saker ska hanteras.

De killarna vi träffat verkar tro att det är skönt att dra, nypa och vrida på bröstvårtorna tills det känns att de ska trilla av. De verkar också tro att man vill bli nerslickad över hela bröstpartiet eller att det är skönt att ta sig själv på brösten och stöna som i en jävla porrfilm. Newsflash! Inget av det där är skönt, vi vill bara att ni ska veta var ni ska peta och pilla för att det ska bli bra. Jag menar hur skönt hade dom tyckt att de va om vi hade bitit dem i kuken eller dragit så hårt att förhuden blev dubbelt så stor.

Vi vet att alla inte gillar samma saker så vi tror på en pratglad och frågvis sexpartner. Vi tror även att de flesta behöver bli mer uppmärksamma, oftast kan man se på någon om de man gör är bra eller dåligt.
Vårat råd är därför kolla ansiktsutryck och lyssna efter stön. Och om de inte stönar eller ser ut som skriet (en målning av Edvard Munchs) är det antagligen inte bra.

Vi vet i alla fall att vi hade uppskattat om killarna hade varit lite mindre hårdhänta.

Snälla killar sluta kolla porr och börja läs sexnoveller skrivna av tjejer eller ännu bättre vår blogg!

Tjejer vad tycker ni i denna frågan? 

/ Victoria & Irma 

 
 
 

Are we sluts?

Kategori: Åsikter

Jag har ofta tänkt på vad som definierar en slampa och vad som inte gör det. Jag som tjej är omringad av andra tjejkompisar som precis som jag vill göra som de vill. Vissa av mina vänner ligger med många killar medan andra fortfarande är oskuld. Saken är den att jag faktiskt gillar dem alla och jag är faktiskt stolt över var och en av dem.

Som en X samhällsvetare har jag under tre år blivit ganska vann vid att diskutera olika ämnen men för mig är den eviga frågan vad är det som faktiskt skiljer killar och tjejer i denna frågan.
Jag antar att jag har denna inre diskussion eftersom jag är rädd som så många andra att faktiskt bli kallad för slampa. Men jag menar är det inte så att det faktiskt är vi tjejer som kallar varandra för slampor, att det är vi själva som faktiskt sätter gränsen för vad en slampa menas med.

Jag har vänner som kallar varan för slampor, där den ända skillnaden på dem två är själva antalet killar de har legat med. Detta menas med att de har samma attityd och samma mål a.k.a att ha sex när de vill och med vem de vill.
Detta gör mig en aning förvirrad och irriterad. Jag menar vi sätter denna stämpeln på oss själva så killar har plötsligt tillåtelse att spela på vårat självförtroende och samvete.

 

Jag menar efter vissa nätter, när man vaknar bredvid den där personen vilken det nu än är. En främling, en vän, ett x eller bara en KK måste ni ändå erkänna att man ibland känner sig billig. Inte bara billig utan smutsig, ångestfyllda och ledsna. För mig är det för den där krypande vetskapen att han som ligger bredvid kan låta alla veta att han haft sex, få några high fives och sen gå vidare med sin dag.

 

Medan jag kommer gå runt och oroa mig för vilka som kommer att få veta. Om historien kommer ändra sig och få mig att framstå billigt. Kommer hans vänner se på mig som en lättfotad idiot? Men jag undrar samtidigt hur vi tjejer kan se upp till kvinnor som Samantha Jones och Bridget Jones men ändå tillåta oss själva att ens yttra orden slampa, lättfotad, hora och mycket, mycket mera.

Jag antar att det ända man kan göra är att sluta bry sig om vad folk säger bakom ens rygg. Speciellt om de är samma ”skrot och korn”. Gör som Samantha gör, gå rackryggad och ta det du vill ha. Jag behöver inte höra ”yeah do it like a dude!” för jag menar varför kan jag inte bara få göra vad jag vill och vara precis den jag är?


/ Irma

 
 
 
 

 

Mr Porn Movie

Kategori: Storytelling

 

Jag har varit singel i snart ett år och personligen har jag hört och varit med om en hel del. Men denna historien är en av mina ”bästa” fruktansvärda historier. Så här med presenterar jag Mr Porno!

Det var under den årliga marknaden som alla små byar antagligen går igenom under sommar halvåret. Vi här festar till det ordentligt under denna helgen. Byn förvandlas till något spännande och du vet aldrig vad som ska hända. Och tydligen var jag menad att vara med i en low budget porno movie eller så kändes det i alla fall. 

Jag och V hade då börjat våran bucket list och först på listan låg att ha sex med minst tre personer detta året. Vi hade då bara haft sex med våra ex så det kändes som en stor utmaning. 
Så jag antar att kvällen började som vilken annan, för mycket alkohol på för lite tid. Skratt och musik ringde i öronen, allt var som det skulle vara en fredagskväll. 
Mr Porno är en kille som mina vänner har skojat om ett tag. Det vill säga skojat om att jag borde ha sex med honom. Jag har naturligtvis alltid nekat idén, detta för att han är en av mina ex många vänner som vi brukar festa med. 

Denna kväll var bara lite annorlunda av någon anledning. Jag vet inte hur länge vi var nere på nöjesfältet innan det hände. Ja jag kallar det för "de" eftersom jag måste ha varit extremt full (detta är nog mer av ett önsketänkande från min sida). 
Vi var ett par stycken som stod/satt vid ett bord. Ena stunden skrattade vi åt något, vi såg på varan och så plötsligt kysste vi varan. Jag måste erkänna att detta låter lite mer romantiskt än vad det var. Om du frågat V hade hon nog sagt att vi mer eller mindre attackerade varan. 

Hur som helst efter några minuters vilt och frustrerat hångel frågade jag pinsamt nog om vi skulle gå hem till mig istället. Vid detta laget var jag lagom upphetsad och hade inte varit med någon på mer än ett år. Så med andra ord höll jag på att dö.

Vägen hem till mig kommer nog vara en av de bästa kvälls "promenaderna" denna sommaren. Vi lyssnade på musik, pratade om allt möjligt och vi till och med trollade för ett par vakter. Under stjärnorna och den bra musiken kände jag att detta kanske inte var en dålig idé ändå, att det kanske aldrig hade varit en dålig idé. Oh how wrong I was..

Nå ja väl hemma åkte kläderna av på en gång och jag var helt klart med på noterna. Första gången vi hade sex var allt okej, inte för att jag fick orgasm (detta var jag ganska vann vid eftersom jag då inte haft någon någonsin). 

Han gick ut och rökte och då han kom tillbaka var han redo för ännu en omgång. Jag minns allt från denne gången för det var då allt konstigt började. Jag visste att jag inte var så bra på hela sex grejen så efter några positions byten ville jag bara att de skulle va över. 
Det var då han sa det

- Kan du sitt på mitt ansikte? 

Jag vet inte om detta är något ovanligt men det slutade inte där. Jobbigt nog för mig eftersom jag höll på att dö då han sa det. Men han fortsatte då jag nekade honom denna idén. 
- Kan vi göra 69 då? 
Eftersom jag sa nej till det första fick jag säga ja denna gången så jag fick stå ut med att bli halv kvävd av en snopp i ungefär 15 minuter. 

tyvärr sluta inte min mardröm där. Efter dessa 15 minuter av helvete sa han

- Kan jag komma dig i ansiktet? 
Vid detta laget började jag skratta (detta för att jag skrattar i obekväma situationer) eftersom samtidigt som han fråga cirkulerade hans fingrar väldigt nära min ”rumpingång”. Då jag åter igen nekade honom en sak ville han gnida sin snopp mellan mina bröst och komma på dem. 

Hur som helst vi hade sammanlagt sex tre gången plus alla dessa saker. I efterhand har jag fått höra att han ångrar sig och att det var ett dåligt val att gå hem med mig. 
Tja för att vara ärlig de tyckte jag med, det kändes verkligen som om jag genomlevde en dålig porrfilm och efter ville jag bara glömma det hela.

Jag vet att porr antagligen har ett stort inflyttande på killar och jag säger inte att det är fel att tycka om olika saker i sängen. Dock säger jag bara att de flesta saker tjejer går med på i porrfilmer är för att det är deras jobb och inte för att de gillar det. 

Så snälla vid engångsligg var vänlig och försök inte att ha analsex med någon som aldrig haft det innan, nyp inte för hårt på bröstvårtor eller klitoris och för guds skull säg inte "kan du sitta på mitt ansikte" eller ”kan jag komma dig i ansiktet”.

/Irma