likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

Fetisch torsdag

Kategori: Fetisch torsdag

Jag har tänkte på lite saker som vi kan skriva om här på bloggen och eftersom våra egna sex historier börjar sina. Så jag tänkte vad kan jag skriva om som vi inte redan tar upp? Victoria skriver om rolig fakta om sex och ibland olika sex poser. Så vad kan jag skriva om? Jo jag ska börja skriva om fetischar!

Detta är något vi brukar skoja om bland mina vänner så jag tänkte att de kunde va kul med lite fakta och info om det. De hade även varit bra om ämnet hade slutat vara tabubelagt som det är i dag. Så mitt mål med detta är att vi ska bli lite mer öppna!

Here we go!

Fetisch betyder faktiskt "heligt föremål" men just sexuella fetischer kan vara många olika saker som exempelvis föremål, kroppsdelar, skor eller lack.
Troligtvis skapas ens fetischer redan tidigt, kanske redan vid 7 års ålder.

Det är dock väldigt svårt att säga vad en fetisch är och var man ska dra gränsen för vad som räknas som en. För vissa är det kanske en speciell röst eller ett par höga, snygga skor. Men något vi alla kan komma överens om är att en fetisch är krydda för ens sexliv.

Enligt den statistik jag hittat är det vanligare för killar att ha fetischer än för tjejer. Men just varför finns det många olika teorier.
Det är säkert många där ute som tänker att fetischer är "udda" och "sjuka" men jag tror att allt är relativt. De som är sjukt för några är helt normala för andra. Jag skulle personligen säga att man inte ska klanka ner på folk för att de har vissa speciella saker de tänder på men man ska komma ihåg att det är helt normalt.

Tydligen efter lite sökande fick jag veta att fötter och skor är den vanligast fetischen i världen. Detta är något jag personligen inte kan förstå iallafall inte fot delen eftersom jag bli extremt äcklad av fötter! Men sko delen kanske? Jag menar vilken tjej blir inte lite små kåta när vi ser ett par snygga högklackade skor? Så senast som förra veckan stod jag och en vän och dreglade över ett par lack skor från Vagabong.

Hur som helst vi får se vad jag kan hitta för något till nästa vecka. Vad säger ni är fötter och skor något ni dras till eller har ni något annat smaskigt ni dras till?

            
                                   
                                             
 
 
/ Irma
          xxx

Mr WTF

Kategori: Storytelling

Jag har tidigare i bloggen berättat om en kille som jag valde att kalla Mr Player. Om ni inte läst den historian uppmanar jag er alla att göra det innan ni läser denna historian (gå in på Storytelling lite längre bak), eftersom Mr WTF är lite av en fortsättningshistoria på den. Detta är också en historia jag skulle vilja kalla not my proudest moment.

Om ni inte vill eller orkar läsa om Mr Player ska jag summera honom lite snabbt. Mr Player var en riktigt snygg, men inte alls min typ, svensk fotbollskille jag hade sex med i Turkiet. Jag var helt på det klara med att min och Mr Players lilla thing bara var en one time thing, men blev ändå lite smått äcklad när jag fick reda på att han ljugit om hur många han legat med på sin semester och att han några timmar innan jag och han hade sex hade legat med någon annan. Därför hade jag en sak i mina tankar; payback. Hur bra min payback blev är väl riktigt questionable.... Här kommer historian om mig och Mr WTF.

Jag och min kompis S hade precis kommit hem från våran Turkietresa och kände oss bättre än någonsin. S hade börjat småragga på Mr Players kompis i Turkiet och hon hade bestämt att vi skulle dra till deras hemstad, två timmar bort, för att festa med dem igen. Jag gick med på idén och hade inställningen att Mr Player skulle få känna exakt vilken bitch payback verkligen är. Mr Player hade fått för sig att jag var intresserad av honom, och åkte hela vägen till deras hemstad för att träffa honom vilket gjorde mig riktigt pissed. För att visa honom hur totalt ointresserad jag var av honom var planen helt enkelt att jag skulle ragga upp någon av hans kompisar och skita totalt i honom resten av kvällen.

När vi kom till förfesten hos Mr Players kompis och S ragg vid namn P var stämningen lite halv seg, så jag tyckte det var en riktigt bra idé att börja pimpla i mig min bag in a box för glatta livet. Efter måååånga glas vin senare hade stämningen höjts lite och in genom dörren kom ett helt killgäng. Ingen av killarna var min typ men jag siktade in mig på den jag tyckte var snyggast av dem, M som så småningom skulle bli Mr WTF.

Efter lite snabb facebook konversation med P hade jag Mr WTF på tråden. Han kom och satte sig bredvid mig på golvet och vi började genast snacka och klickade rätt bra. Mr WTF var lång, mörkblond, finklädd och verkade vara en snäll och ordentlig kille. Han hade precis gjort slut med sin flickvän och verkade riktigt på lite rebound sex.

Medan jag raggade skamlöst på Mr WTF och pimplade vin så försökte Mr Player med alla metoder för att få min uppmärksamhet och försöka få Mr WTF att tappa intresset. Vi körde jag har aldrig och Mr Player drog saker som ”jag har aldrig legat med något i det här rummet”, ”jag har aldrig legat med någon i Turkiet” för att få mitt nya ragg att sluta ragga. Men det skrämde inte bort Mr WTF som faktiskt verkade vara en decent guy. När Mr Player märkte att inte det fungerade försökte han fånga min uppmärksamhet med att klä av sig massa kläder och dansa sexy.

Men jag var inte ett dugg intresserad av någon dirty dancing, utan bara Mr WTF, payback och min bag in a box som jag pimplade allt mer frenetiskt av. Tillslut hade jag druckit så mycket att jag mådde riktigt illa och jag drog med mig min kompis S in på toan för att spy. Efter jag var färdig fick jag låna hennes tandborste och hon sprutade parfym om hela mig och fixade mitt smink. Jag var mer taggad än någonsin, jag skulle fan ut på klubben och se vad storstadsklubbarna hade att erbjuda.

När vi väl kom in på klubben tog det fem minuter innan jag spydde igen och jag, S, P och Mr WTF bestämde oss för att dra hem till P igen. Vad som händer här efter är en jävla massa flashbacks och minnesluckor allt slängt tillsammans. Jag kommer ihåg att vi satte oss i en taxi för att ta oss till lägenheten, taxituren dit har jag dock inget minne av. Har dock fått det förklarat för mig ett antal gånger. Tydligen hade jag suttit och grovhånglat med Mr WTF, hans hand under min kjol i full aktion när jag däckar.. What can I say... not my proudest moment?

Jag vaknar tydligen till i alla fall, för i nästa flashback är vi i lägenheten. Mr WTF letar frenetiskt efter en tändare för att tända sin cigg men hittar ingen och tvingas tända ciggen på spisen. Vi står och röker och kysser varandra på balkongen när min kompis S plötsligt kommer utspringandes, tar sats och försöker slänga sig över balkongräcket. Efter att ha druckit lite väl mycket tycker hon det verkar som en bra idé att hoppa ner från tredje våningen. Mr WTF drar väck henne från balkongen och jag ropar på P som får komma och lösa situationen när S springer ifrån lägenheten och ut på gatan gråtandes. För han kommer något som jag skulle vilja kalla not my proudest moment 2.0.

När min kompis S stuckit iväg och P sprungit efter fällde jag och Mr WTF ut bäddsoffan, klädde av oss helt nakna.... och där tar det slut. Minnesluckan är total, jag vet inte riktigt hur det hela gick till men jag vet att vi hade sex. När S kom in en halvtimme senare kom hon in och störde oss för att hon ville ha en kram av oss, efter har hon sagt att rummet osade av sex och en svag lukt av spya i mitt hår. Fräscht? Not so much kanske.

Några timmar senare vaknade jag upp naken och ensam, bredvid en kondom och ett par vita killstrumpor. Mr WTF hade lämnat mig då jag tydligen däckat efter vi haft sex. I can't really blame him. Jag kan inte sett vacker ut i mitt drunken state.

Kan väl inte direkt säga att mitt payback mot Mr Player blev sådär riktigt bra heller.... Tur att jag aldrig träffat eller behöver träffa dem igen!

Hoppas my misery fick er lite glada i alla fall!

/V

 
 

SEX FACT MONDAY NR 2

Kategori: Sex fact monday

Då var det måndag igen och dags för en ny Sex fact monday. Här hos mig är det fortfarande en öken och no updates på sexfronten. Försöker skriva ihop lite Storytelling berättelser åt er och samtidigt njuta (och må illa) av gamla minnen. Hur är det med er? Har ni fått ligga? Har någon blivit kär? Glöm inte att berätta din historia och maila till oss på likewonderwomen@hotmail.com.

Tills dess, enjoy!

1. Ungefär 1 procent av jordens befolkning skulle definiera sig själva som asexuella. Att vara asexuell innebär att man inte känner någon sexuell dragning till något av könen.

2. Sex är det säkraste lugnande medlet som finns. Det är till och med tio gånger så effektivt som valium!

3. En studie visar att 70 procent av alla gifta män och kvinnor onanerar trots att de borde get it in mer ofta.

4.Ursprungligen gjordes kondomer av linnen eller av djurtarmar. Fräscht att få det uppstoppat, right?

5. Sperma innehåller både zink och kalcium, vilket förhindrar karies. Strange but true!

Det var allt för mig ikväll. Puss på er!
/V

 

 

Mr Birthday present

Kategori: Storytelling

Jag ligger i min säng och lyssnar på Veronica Maggios låt ”Välkommen in”. Den låten får mig alltid lite taggad på fest och påminner mig om min födelsedagsfest för några veckor sedan. Jag fyllde jämnt och bestämde mig för att anordna ett riktigt födelsedagsfirande med vänner och utgång. Mitt hem var fyllt av ballonger, girlanger, alkohol, hög musik och folk. Av alla människor som trillat in genom var de flesta nära vänner, alla utom 2 som jag inte kände överhuvudtaget. Den ena var en väns kompis och han andra... han var en av mina bästa kompisars pojkväns kompis, en kille jag alltid tyckt var snygg ända sedan jag såg honom vandra omkring på min och Irmas gymnasieskola.

Han var lång, mörkhårig, hade bra klädstil och var allmänt snygg bara. Lite för full och lite för blyg, just how I like 'em. Jag sa till min vän S bara sådär i förbifarten att jag tyckte att han var riktigt snygg och att jag inte hade haft något emot ett ligg med honom. S tog det bokstavligt talat och snart var hela cirkeln igång, hon kan vara en rejäl wingwoman när hon vill.

Ett helt gäng samlades i mitt kök för att ta en varsin tequilashot. Stämningen var på topp och alla skrattade och var på ett awesome humör. Helt plötsligt var jag och mistern ensamma, han log lite mot mig innan han sa meningen ”du, jag har en födelsedagspresent till dig..”. Mina öron spetsades till, I sure love presents! Han kollade sexigt på mig innan hans läppar fann mina. Där stod jag i mitt kök och grovhånglade med den snyggaste killen där. Efter några minuter av lite hångel och tafsande hittade han tillbaka till sina ord. ”Ja alltså... i present.. du får mig. Du får ha sex med mig.”

När han avslutat sin mening var det tyst mellan oss. Utanför dörren var det partymusik och skrikande fylleord, men mellan oss – tystnad. Innan hans bruna (eller var dem gröna?) ögon vågade titta in i mina och våra läppar kraschade mot varandras igen.

Det dröjde inte länge förrän vi var uppe på mitt rum och alla våra kläder börjat kastas av. Han började med att gå ner på mig, vilket var helt okej, innan han till slut var i mig. Han var inte dålig, han var faktiskt riktigt bra. Han var snygg, kunde sin grej och om man bortsåg från hans håriga bröstkorg så hade vi säkert kunnat ha det riktigt skönt tillsammans i flera timmar. Om det inte var så att vi nyss ditchat min födelsedagsförfest, tusen människor var nästan för trappan och våra bästa vänner gång på gång kom in i mitt rum när vi var halvnakna.

Ja, man kan väl helt enkelt säga, att Mr Birthday present bara gav mig en halv present. Många av mina vänner har sagt att han var en douche bag men jag ångrar inte one thing den kvällen. Om jag skulle kunna få göra om något hade det i så fall varit att se till att låsa dörren innan vi började ligga. Men vem vet? Kanske man kan få ännu en chans med snyggingen? A girl can sure hope i alla fall...

xxx

/V

 
 

Skicka in era historier!

Kategori: Allmänt

Efter att ha delat massor av våra historier och åsikter med er tycker vi det är dags för er att skicka in lite! Vi vill höra allt om era dåliga ligg, tragiska kärlekshistorier, åsikter osv osv. Så skriv till oss på likewonderwomen@hotmail.com. Vi kommer publicera era historier anonymt här, om ni inte säger annat babes!

Hoppas ni har en bra fredag!

xxx
/V & I 

 

Killar och kläder

Kategori: Allmänt

Precis som Victoria sa i förra inlägget är det mycket i båda våra liv just nu. På alla sätt och viss skulle jag vilja säga.
Men jag vill bjuda på något i dag så jag tänkte prata lite om ett ämne som har legat mig när hela mitt liv.

Killar och kläder. Jag vet att vissa av er nog undrar va fan jag menar med detta men ta det lugnt ni kommer snart catch my drift.

Så länge jag kan minnas har jag alltid drömt om kajal, håliga strumpbyxor, tyllkjolar, galet färgat får och platåskor. Men som liten var detta en dröm som jag visste skulle förbli en dröm. Min familj var väldigt städad på alla sätt och viss. Jag hade manchester byxor och stickade polotröjor istället för tyllkjolar jag kajal.

Jag menar visst det är inget fel på manchester byxor eller polotröjor men jag kände mig så otroligt obekväm som liten. Jag tror omvärlden såg hur grå jag kände mig och de är nog en av de många anledningarna till att jag blev mobbad som liten.

Hur som helst. Ni kommer säkert ihåg sexan. Ni vet när vissa av tjejerna fick sina bröst eller iallafall formen av bröst. Vissa fick till och med sin mens. De började klä sig som tonåringar och började använda smink. Killarna gillade det. Iallafall killarna i min hem by. Och jag? Jag va den super smala tjejen som typ hade fått någon slags bröst form på ena sidan.

Medan tjejerna i min klass köpte söta snobben toppar eller bh:ar fick jag ha vanliga bomulls linnen. Ingen kille kollade efter mig i mina färgglada manchester byxor.
Men det sista halvåret av sexan fick jag nog. Jag visste att min familj skulle flytta och jag var så trött på att inte få göra de jag ville. Så plötsligt saknades en kajalpenna i min systers sminkväska och jag ritade tjocka lager runt ögonen. Mina byxor var håliga och mitt långa bruna hår hängde i ögonen.

Dock ändrade inte detta killarnas syn fast att jag hade mer åtsittande byxor. Killarna tyckte mer att jag var ett freak. Så när jag flyttade ad jag min syster att klä mig.

Nå väl jag började i sjuan i Victorias klass. Jag hade rosa kläder och hade faktiskt fått bröst under sommaren. Men gud vad fel jag kände mig i dessa kläder. Jag kände mig så utblottad och fel. Men bara några veckor in i sjuan hade jag både fått pojkvän och mens.

Killar gillade mig då. Jag hade tjata byxor med moderna tröjor och jag skrattade åt deras skämt fast att de inte var roliga. Jag var med de tjejer som killarna gillade. Men jag passade inte in. Jag ville vara med Victoria och de andra tjejerna mer. Jag vill inte vara med min obehagliga pojkvän som jag inte ens gillade. Jag gillade bara tanken av att bli gillad. Så jag gjorde slut.

Jag gjorde slut med hela grejen. Slängde kläderna och förklarade för min mamma att jag var trött på att ljuga för andra om vem jag var för att de skulle gilla mig. Så nästa dag i skolan hjälpte Victoria mig att ta hål på strumpbyxor på bästa sätt. Vi var bäst vi fem. Vi var bäst i hela jävla världen och på mycket länge brydde jag mig inte om någon annan tyckte om mig för jag tyckte om mig.

Vissa killar tyckte om mig då med. Men de ville att jag skulle ändra mig och då tog det slut. Jag var ett freak men jag var ett freak tillsammans med andra som såg mig för mig.

Vi började i ettan på gymnasiet. Vi tyckte alla att emo perioden i våra liv var över. Men lika fort som denna insikten kom var den borta igen. Vadå färdiga? Jag var inte färdig med att vara mig själv men jag tappade bort det där om att vara sig själv och gilla den man är. Så jag försökte va någon annan.

Månader gick och tillslut skulle detta leda till att jag hamnade i en depression. Några veckor in i mina psykologmöten övertalades jag att försöka gå tillbaka till då jag senast kände mig bekväm i mig själv. Kajalen åkte ditt igen och med den allt det andra. Folk tyckte om mig ändå insåg jag.

Så nu där jag är nu inser jag att det inte spelade någon roll. Det spelade ingen roll om jag klädde mig slampigt eller emo. De som verkligen var mina vänner eller de pojkvänner som verkligen har älskat mig har älskat mig hur jag än har klätt mig. För mig har det blivit viktigast att prioritera vad jag gillar att ha på mig. Det är inte emo längre jag menar saker ändrar sig.

Det gör mig dock ledsen att jag ibland kommer på mig själv att tänka i de bannorna. Som när jag träffade min nu varande pojkvän. Jag var så rädd för att han inte skulle tycka att jag var snygg i mina söndriga bandtröjor, stora stickade tröjor och väl använda håliga tajts. Men jag ändrade mig inte och han föll för mig för att jag är jag.
Men detta är en av mina svagheter som jag måste jobba med och gör ofta.
 
Hur som helst det jag vill ha sagt med detta är va den ni är. Klä er i det ni vill. Dansa fullt och konstigt på kubben. DAMPA LOSS. Skratta när ni vill skratta. För en människa sm inte gillar dig för dig är ju ändå inte värd att ha i sitt liv eller hur? Vi är alla olika och det är fan ta mig underbart. Så nu ska jag dra på mig något söndrigt och snyggt och dra ut och dansa! Ha en underbart fin fredag.
 
 
/ Irma
         xx

Slow update

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
 
Vi vet att uppdateringen här på bloggen suger lite just nu. Men Irma har mycket med skolan och jag har mycket med jobb. Men jag ska försöka hitta lite inspiration och bjuda er på en Storytelling i helgen!

Tills dess kan ni väl kommentera lite aspeppande ord eller bjuda oss på lite storytelling of your own. Berätta om senaste ligget, den stora kärleken eller varför inte bara lite random sexfact? Allt blir roligare om ni också spill all the details! 

xx
/Victoria 

 

SEX FACT MONDAY

Kategori: Sex fact monday

Då är det måndag igen och dags för lite sex fakta! Jag tröttnar aldrig på sådant här, fakta om sex måste vara det roligaste som finns. Way mycket roligare än ens eget liv. Här ligger det på torrsidan, inte fått ligga på en månad och det börjar klia i fingrarna... Behöver ett nytt offer, NU! Oh well, tacka gudarna för min vibrator! 

Hoppas ni får ligga mer än mig och njut av random fakta!

1. I genomsnitt utförs det 100 miljoner olika sexakter om dagen i hela världen. Oh how I wish I was in one of them...

2. När någon dör har den personen i genomsnitt spenderad 600 timmar av sitt liv på att ha sex.  Kanske inte nunnor då, men you get my point!

3. Sex gör dig snygg. En undersökning har visat att tjejer producerar mycket östrogen under samlag vilket gör att du får finare hy och glansigare hår.

4. I det gamla aztecsamhället ansågs avocado vara fulla med sexuell kraft, så sexuella att oskulder var förbjudna att ha någon som helst kontakt med dem.

5. Den vanliga "livslängden" på en kondom är 2 år, så glöm inte att change those suckers när de går ut - eller why not använda upp dem?

 

/V

Mr Magic

Kategori: Storytelling

 

Så jag hade tänkt att berätta om en sommar romans jag hade föra sommaren. Och ja tro mig nästan allt jag och V har att komma med hände förra sommaren. Så när våra berättelser börjar sina kan ni bokstavligen säga - I know what you did last summer.

Victoria har ju redan berättat hennes äventyr med Mr fuck you grandma styl så jag tänkte varför inte dela med mig av min festival kille.
Mr Magic är en av de snyggaste killarna jag varit med. Så fort jag fick se honom var jag hooked. Hans hår, ögon, leende och fräknar fick mig att bli helt blyg och fnittrig.

Men med min tur hade han siktat in sig på en av mina vänner. Och när jag säger det menar jag det verkligen han var minst lika förtjust i henne som jag var i honom.
Vi satt vid stranden och jag såg på honom och pratade tafatt medan han bara stirrade mot vår kompis.
Hon i sin tur var inte intresserad av honom och sa gång på gång till mig att jag kunde ta honom om jag ville. Men så funkar det ju inte riktigt eller hur?

Men hon gav sig inte och tillslut pratade hon med honom. De satt kvar vid stranden medan vi andra började dra oss mot festivalområdet igen. När vi senare försökte få in henne på området klättrade V och hon in på området och lämnade mig med fyra främmande Norrlänningar. Mr Magic och Mr FYGS la armarna om mig och sa - De är lugnt du är one of the boys ju!

Tro mig detta är inget jag gillar att höra. Att bli sedd som en bro kan klart vara as grymt ibland men inte av killen man fallit pladask för. Då vi letade efter närmaste ingång till området går jag och Mr M lite ensamma och han vänder sig mot mig och säger - Vet du vad din vän sa? Att hon inte var intresserade av mig och att jag borde sluta försöka och att om jag ville ligga i kväll skulle jag prova med dig för att du är hel tänd på mig.
Detta är en av de mest förnedrande stunderna jag varit med om i hela mitt liv. Jag var så arg och ledsen och jag visste inte ens vad jag skulle svara. Det kändes precis som om någon hade lämnat mig ute på gatan för att bli köpt av första bästa.

Efter ett tag av tystnad sa han - De ska veta att jag skulle aldrig göra göra så. Hon är lite av en bitch din vän, kan inte fatta att hon sa så.
Jag förblev tyst och genom gick en inre panik.

Hur som vi genade in till där banden spelade och jag kände mig helt okej lugn tillslut där under stjärnorna. V hittad oss i mängden av rockare, hur det gick till vet jag inte men vi sto där och sjöng med och dampade runt.
V och Mr FYGS började dansa och jag stor helt stelt på ensa sidan av dem medan Mr M stod på andra. Tillslut ropade han över musiken - Vill du dansa?. Jag nickade ivrigt, för en tjej som aldrig blivit uppbjuden av någon förutom mina vänner rodnade medan han tryckte mig tätt intill sig.

Ibland dansad vi och ibland dampade jag loss med V. Då en av bandets nya, lunga och extremt romantiska låtar började drog han mig till sig på nytt. Vi stod så tätt och mitt hjärta slog så fort. Någon stannas där inne skrek min hjärna - HALLÅ!? ÄR DU DUM ELLER HAN VILL JU BARA LIGGA! Men gud jag brydde mig inte. Speciellt inte när han såg mig i ögonen och sa - Du är så vacker. Och kysste mig.
Resten av spelningen stod jag i hans armar och gång på gång kysstes vi. Då konserten var slut och värmen från folket började försvinna gick vi hand i hand ut mot våran camping. Efter lite snack så gick vi åt olika håll.

Han och jag gick längs med havet på en stig. Vi pratade om massa olika saker. Han var så söt där han gick med händerna i fickorna och små log mellan orden. Vi kom fram till en brygga där vi gick ut och la oss. Vi såg på himlen och där solen skulle komma upp om bara några timmar. Han viskade finna ord och meningar i takt med det kluckande vattnet under oss.
Det var ett trick och det vet jag nu, det visste jag nog då med men det gjorde inget.

Till slut gick vi hand i hand mot hans camping men där kom jag inte in för jag hade inget band. Så han gick och hämtade sin sovsäck och vi gick till deras bil. Vi hade sex tre gånger den morgonen och jag vaknade i hans armar. Då jag skulle gå gav han mig sitt läder armband och sitt nummer.
Hela dagen gick jag med ett stort leende på läpparna.

Senare den kvällen träffades vi igen och festade. Det ena ledde till det andra och efter att ha hjälp V in på deras camping med Mr FYGS gick vi till hans bil igen.
Jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Vi drack MER som han hade köpt och pratade.
Vi hade sex fyra gånger om man räknar morgonen där på och sen var det bara dags att säga hejdå. Det gjorde ont på ett sätt som nästan är orimligt att känna för någon man mött bara någon dag tidigare.

Efter några kyssar sa vi hejdå. Men jag kan fortfarande se hans ögon och fräknar. Kan känna hur hans vax fyllda hår kändes mot mina fingrar. Hans usa boxers och hans skratt.

Om jag fick göra om de två dagarna skulle jag gjort om dem. Även om det bara var ett trick att få mig i säng kände jag mig inte billig. Kanske var det bara för att de var honom? Jag vet inte men det är inte för ens nu som jag riktigt kunnat släppa den känslan han gav mig.

Han var magisk.

 
 
 
/Irma 
       xx
 

Mr Creepy

Kategori: Storytelling

Så nu medan jag sitter i min säng med mina katter kommer jag att tänka på en ganska lustig historia.

Det var nu i somras om jag inte minns fel. Jag och V hade varit ute på en pub i byn bredvid med en av våra vänner. V hade tagit stunden i akt att prata med Mr Virgin (Victoria har delat deras berättelse redan här på bloggen, ni kan läsa denna under storytelling och Mr Virgin). De verkade hålla på att lösa sina problem så jag frågade om han inte ville följa med oss hem.

Detta blev ett uppskattat beslut från deras sida. Men i bilen hem insåg jag hur jävla ensam denna kvällen skulle bli för min del. V och Mr V satt och gullade i baksätet.
Men under bilturen kom V på att vi faktiskt hade den perfekta killkompisen för denna kvällen. Så jag smsade honom, denna kvällen kommer ge oss många goda skratt i framtiden.

Mr Creepy lärde jag och V känna för något år sedan. Han hade alltid fest i sin källare hos sin mamma och pappa. Detta kanske låter hemskt deppigt (vilket det var till största del) men det finns inte mycket att göra här hemma och det fanns alkohol.
Hur som helst, han är den killen som inte kan sikta in sig på en tjej utan måste ge sig på alla. Det var så obehagligt ibland att man kunde få ångest av det.

Han hade visat intresse för mig ett par gånger, ja det vill säga lika många gånger som han visat intresse för mina andra vänner. Men denna kvällen var jag desperat så jag tänkte varför inte där jag satt och smsade.

Han svarade att han var på ett lokalt ställe i vår by. Vi stannar utanför lokalen och där står han med en cigg i munnen. Jag skulle inte vilja säga att han var snygg där han stod med samma färg på byxorna som på bandtröjan, det skulle nästan lika gärna kunnat vara en jumpsuit. Han vinglade lite då han gick för att möta upp oss och dra med oss in på den lagom tomma baren.

Hans händer kunde inte hålla sig i styr en minut. Snart vilade de på min rumpa. Just då var jag så törstig efter kärlek att känslan fick mig att bli lite varm men sen var jag ju lite små full också.
Efter några drinkar till för hans del började vi gå hem. V och Mr Virgin hade gått i förväg så det var bara jag och han.

Vi gick över en bro och hela tiden hörde jag hans sluddrande röst som lovade mig gång på gång att han skulle "knulla mig så hårt" och att han "väntat så jävla länge på denna dagen".

En röst i mitt huvud sa mig att detta kanske inte var den bästa idén jag haft. Men innan jag han tvivla allt för mycket stannade han och drog mig till sig, kyssen var kanske inte magisk men det var en kyss.

Väl inne i min lägenhet satte vi oss med V och Mr Virgin. Vi pratade musik och Mr Creepy började tjata om musik historia som han inte riktigt kunde. Plötsligt började han göra vålter i min hall. V skrattade intill mig och synen var så absurd att jag inte kunde hålla mig heller.

När jag till slut fick nog av den dåliga musiken, vålterna och hans osexiga tafsande tvingade jag in honom i sovrummet. Då dörren stängs är han helt över mig, händer överallt och kyssar som överraskade mig helt. Kläder åkte av och han sluddrade ur sig några kommentarer men då han tillslut tar av sig sina kalsonger försvinner ståndet.

Det kom inte som en överraskning med tanke på alla alkohol som han konsumerat. Dock kom den följande händelsen som en klar överraskning. Han ber om ursäkt tusen gånger och jag säger det är okej tusen gånger tillbaka.
Men istället för att lägga sig ner och sova bredvid mig får han panik. Han ser på mig och säger - Du har katter va?. Jag skrattar lite och säger - Eh ja? Det vet du om, du har varit här ett antal gånger?
Han sätter sig upp och börjar ta på sig kläderna igen, då han fått upp byxorna till sina knän ser han på mig och säger - Det är deras fel! Det är för att jag är allergisk! Och sen bara springer han ut ur min lägenhet med byxorna halvt på och han stänger inte ens dörren efter sig.

Det jag kan säga om just detta är att oftast har vi tjejer förståelse för att killar inte kan få, hålla kvar eller inte kan komma. Ibland kan man ju ta det personligen men om detta händer borde ni killar inte springa iväg! Lägg er ner, mys, ta det lugnt, sov och sen när ni vaknar kan ni ju ha morgon sex? Här i denna situationen blev det jätte konstigt för Mr Creepy kände alltid så fort vi träffades att han behövde förklara.

För mig spelade det ingen roll, i efterhand är jag ganska glad att inget hände. Men den kvällen kommer alltid vara ett ganska roande minne.

Har detta hänt er någon gång?

 

/ Irma

 

 

 

When did we start letting boys dictate our happiness?

Kategori: Åsikter

En sak jag reagerat på och tänkt på mycket på sistone är att vi tjejer ofta relaterar killar och kärlek med lycka. Det finns inget som gör en så glad och lycklig som när killen man är intresserad av visar minsta gnutta av intresse tillbaka och vi sitter ofta, inte minst jag själv, och klagar över att vi är singlar.

Ofta är ett förhållande något man strävar efter som tjej, i alla fall inom mitt kompisgäng och där vi bor. Det spelar ingen roll hur duktig man är på något, hur bra det är på jobbet, hur snygg man känner sig och är, så länge man inte har ett förhållande eller någon på g.

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag klagat på mitt liv, utseende, jobb, men framförallt på hur jävla singel jag är. När jag är ledsen brukar min mamma säga "var inte ledsen, kärleken kommer snart och då kommer du må bra och vara lycklig." Som att kärlek, ett förhållande, skulle vara mirakelkuren och få hela mitt liv att bli perfekt.

Jag säger inte att ett förhållande är något dåligt, nej det kan vara underbart, men när lät vi hela våra liv kretsar kring killar och att hitta något att älska? När fick allt annat mindre betydelse bara för man vill/letar efter eller har ett förhållande? När började vi bli deppiga för att vi är singlar?

Jag säger inte att ett förhållande är något dåligt, nej, att vara kär och ha den kärleken besvarade är underbart. Men är du singel ska du inte vara ledsen över att du inte har någon, du ska inte sträva efter ett förhållande för att hitta din lycklig. Nej du ska vara lycklig och glad ändå, för tänk hur många möjligheter du har som singel! 

Vi behöver hitta tillbaka till en tid och plats där våran lycka är vår egen, och inte tillhör någon annan eller tanken på någon annan. Lycka är något som SKA vara, är, personligt, lägg inte din lycka i en killes händer. Livet blir inte automatiskt underbart för att en kille älskar dig, utan du måste göra livet underbart för dig själv - hur svårt och jobbigt det än kan vara ibland.

Du behöver inte en kille för att känna dig awesome. Tänk på alla små saker som just du är sjukt bra på, hur duktig just du är i skolan eller på ditt jobb, hur glada du gör människorna omkring dig.

Du är unik och speciell och det kan ingen ta ifrån dig. Så vad gör just DIG lycklig? Tell me!

xxx
/En singel och så jävla awesome Victoria

 
 
 

Mr I hate you more than words can say

Kategori: Storytelling

Idag ska jag berätta om en jobbig historia. En historia jag helst skulle vilja låta vara historia för all evighet. Men samtidigt känns den viktig att dela, dela på bloggen, och dela med er. Det känns viktigt, för att visa en annan sida av mig, och av sex och kärlek.

Jag ska berätta om en kille jag träffade i somras, en kille som jag började snacka med efter en helt vanlig utekväll. Jag var aningen överförfriskad när vi sågs, och enligt hans version, så hade jag hånglat upp honom och bett att få sova hos honom den natten då jag inte hade någon annanstans att ta vägen. Det blev aldrig så att jag sov hos honom, men efter det fick jag en vänförfrågan på facebook och vi började snacka en hel del. Han var en kille jag och Irma och alla våra vänner gått på högstadiet med, han hade även haft ett kort förhållande med en av våra vänner. Jag hade alltid tyckt att han var charmig och söt på något sätt, även om han egentligen inte var riktigt min typ.

När vi träffades den sommaren hade han blont axellångt hår, septumpiercing, var lite smårund och hade en jävligt hårig överkropp. Allt förutom håret och de blåa ögonen var så inte min typ av kille. Han kom in i en tidpunkt i mitt liv då jag försökte leta efter allt som inte var min typ, och han var verkligen det. Jag som alltid dragits till blyga killar som jag måste ta första steget med tyckte det var annorlunda och härligt med en kille som helt plötsligt tog första steget att prata med mig, och sådär en sommarkväll frågade han om vi skulle umgås dagen efter.

Jag sa ja när han bjudit in sig själv, och dagen efter när jag slutat jobbet snabbade jag mig hem för att duscha och sätta på mig snygga kläder. Jag tog ett glas vin för att stilla nerverna, det var något med denna killen som fick mig riktigt nervös och on the edge. När han kom så gav han mig en kram och vi gick upp på mitt rum och snackade lite random om allt möjligt. Det var inte sådär pinsamt som jag trodde det skulle bli, det kändes riktigt bra till och med, kanske skulle det kunna bli något mer än vänskap till och med? Kanske en blivande pojkvän?

Men så fel jag skulle ha. Det dröjde inte länge förrän han la sig ner i min säng och på något sätt fick han mig att lägga mig bredvid honom. Efter det åkte kläderna av och innan jag visste ordet om det hade vi sex. Och sen igen. Och sen igen. Och på något sätt fick han det att kännas så bra. Som att det var helt naturligt att jag nyss haft sex med en total främling jag för någon stund sedan fantiserade ihop ett seriöst förhållande. För något seriöst förhållande ville han inte ha, det gjorde han klart för sig, innan han plockade ihop sina saker och åkte hem igen. När han åkt kände jag av lite ångest och skam, men jag försökte putta bort känslorna så långt det gick.

Och det gick rätt bra, för snart hörde han av sig igen, pratade om allt och inget. Verkade intresserad av mitt liv och hur det gick för mig, han ville träffa mig igen. Vi kanske kunde åka och bada eller något? Genast blev jag glad, han kanske ville ha något seriöst ändå! Jag kommer fortfarande ihåg de lyckokänslorna jag kände den dagen när jag åkte i hans bil och vi var på väg till någon random han kändes pool för att bada, jag kände mig glad, och det pirrade i magen. När vi väl kom dit och hade badat och pussats och gullat en stund gjorde han allt för att försöka komma in i mina byxor. Jag försökte skämta bort det och sa att jag inte tänkte ligga med honom, inte idag. Men på något sätt övertalade han mig och snart var han i mig. På något sätt fick han mig att känna mig värdelös om jag inte låg med honom, som att han åkt så långt och tagit mig enda hit men ändå kan inte jag ge honom något så litet som ett ligg i tack. När han skjutsade hem mig fick jag inte ens en kram och knappt ett hejdå.

Jag mår dåligt över att säga detta men jag fortsatte att träffa honom. På något sätt blev han ett heroin, han kunde få mig att må sjukt bra när han var snäll mot mig. Jag presenterade även honom för mina vänner, och när vi satt ett helt gäng hos Irma en kväll satt han och höll min hand och höll om mig öppet. Det gick ett sådant lyckorus i mig den sekunden hans hand nådde min, mitt där, framför alla, det måste ju betyda att han ville ha mig eller hur?

Han och jag sov i Irmas bäddsoffa den kvällen och än en gång hade vi sex. Efter han kommit och allt var färdigt vände hans sig om, och det enda jag fick se den natten var hans ryggtavla.

Sista gången vi sågs gick droppen. Det var en kväll i slutet av sommaren, och han hämtade upp mig längs vägen till en vän. Vi satt hos min kompis och snackade skit en timme, hans hand över mina axlar som att visa att jag tillhörde honom. När klockan började bli mycket körde vi hem till mig, vi gick upp på mitt rum och satte på en film. Mot filmens slut började han tafsa på mig och "få igång" mig men jag var trött och ville sova. Jag sa att jag inte tänkte eller ville ligga med honom den kvällen, frågade om vi inte kunde sova och bara kramas? Men nej, han ville inte bara sova och mysa, han ville ha sex och fortsatte ta på mig. Jag fortsatte att säga nej, flera gånger, men till slut var han i mig ändå. Han brydde sig inte om mina nej, han hade sex med mig ändå. Han våldtog mig. Och när han våldtagit mig färdigt vände han sig om och det enda jag såg hela den, sömnlösa, natten var hans rygg - som så många gånger för.

Jag låg apatisk kvar i min säng. Vad säger man, vad gör man, i en sådan situation? Där någon nyss tagit ens värdighet och smulat sönder den i bitar? När den personen ligger kvar i ens säng?

Jag låg apatisk hela natten, kände mig äckligare och fulare än någonsin, smsade Irma och en av mina andra vänner, men kunde, vågade inte riktigt säga hela sanningen. De förstod båda att något var fel men kunde aldrig i hundra år tro att verkligheten skulle vara såhär rå.

På morgonen när vi vaknat vågade jag inte riktigt be honom gå. Jag kunde knappt prata med honom eller se på honom, han bara låtsades eller kanske till och med trodde, att allt var bra. Att inget förändrats, att den natten hade han inte gjort något oförlåtligt, att han den natten inte gjort något mot mig som förevigt skulle vara inpräntat i mitt huvud, i min själ, i hela mig. Något som skulle förändra mig föralltid. 

Men någonstans där mitt i alla mina spillror gick han, och han märkte nog att något var fel när han för en gångs skull fick ge mig en hejdåpuss och inte tvärtom. Den dagen rymde jag hemifrån, ville inte sova hemma, omringade mig med Irma och min andra bästa vän. Sa hejdå till honom.

Raderade honom från mitt liv, han hade aldrig hört hemma där från första början. Han är raderad, och det kommer han alltid vara, men jag kommer alltid bära med mig vad han gjort mot mig. Hur han fick mig att känna. Hur han fick mig att bli så liten, så förnedrad och hur han tillsist våldtagit mig som att mina nej inte spelade några roll. Som att det, eller jag, aldrig spelat någon roll.

Denna historian var riktigt jobbig att berätta, jag mår dåligt och vill spy just i denna sekund. Men jag tror det är viktigt för mig att dela den, både för min egen skull och andras. Jag tvingas bearbeta något jag hållt inom mig alldeles för länge, och jag delar också historian med er. Kanske har någon av er där ute varit i en liknande situation, går igenom det nu, och om inget annat hoppas jag att denna historian får er att aldrig hamna i en sådan situation.

Låt aldrig någon kille styra över er eller ta över er, eller mindfucka er, som den här killen gjorde mot mig. Låt aldrig någonsin någon få dig att känna dig som han fick, och ibland fortfarande, får mig att känna.

Jag läker nu. Jag läker fortfarande.

/Victoria

 

 
 
 

Fem saker du inte visste om sex...

Kategori: Sex fact monday

Jag googlade lite på diverse sexsidor för lite research till våran blogg.  Trillade in på en asbra amerikansk sida som listade lite roliga och intressanta saker jag inte visste om sex. Så tänkte dela med mig till er, och även göra detta till något återkommande i bloggen. Sex fact monday or something, what do you say girls? Och vad säger du Irma?

Här kommer det i alla fall! Enjoy?

1. En vanlig frisk kille producerar ungefär 300 miljoner spermier på en tesked av hans utlösning. SÅ HALLÅ, don't forget the protection ladies and gentlemen!

2. Enligt en undersökning av retrevo.com så kollar 36 procent av alla under åldern 35 sin facebook efter de haft sex. Haha, tror nog de flesta kan känna igen oss i det.. eller är det bara jag?

3. En kvinnas orgasm varar i genomsnitt i 20 sekunder - inte helt fy skam då en mans i genomsnitt "bara" varar i 6 sekunder. Who rule the world? Girls!

4. Orgasmer är bra för hälsan. De hjälper tjejer mot bröstcancer, stroke, hjärtsjukdomar och depression. Så ha sex och var glad!

5. Under 30 minuter av aktivt sex bränner du 200 kalorier. Så mycket bättre än att gå till gymmet och svettas eller hur?

Massor av xxx

/Victoria

 
 
 
 
 
 

Mr tall dark and handsome

Kategori: Storytelling

Så jag har funderat lite om vem eller vad jag skulle skriva om. Så jag frågade V, hon ville höra historian om Mr tall, dark and handsome.

Minnet av första gången jag såg honom ligger fortfarande färskt i mitt minne. Jag kommer ihåg hur jag skjutsade en av mina vänner på min cykel. Sommaren gjorde allt bättre medan vi cyklade genom vår lilla by. När vi hoppade av cykeln bara få kvarter bort från våran vän stannade en bil framför oss.
Två killar hoppade ut. En av våra vänner och en annan jag aldrig sätt innan.

Han var lång, smal, mörkt kort hår, mörka stora ögon och ett blygt men gulligt leende. Jag stod där helt lamslagen med cykeln lutande mot min sida. Då han log ner i marken och hans smilgropar skymtad på hans olivfärgade hud fick mitt hjärta spel.
Just då var det så otroligt länge sedan jag känt mitt hjärta slå på det sättet. Så länge sen min mage brann som när man har halsbränna.

Jag log medan fjärilar slog ut sina stora vingar i min mage.
Vi satt på varsin sida av rummet där festen var. Jag kunde inte sluta kolla på honom. Han var som en drog och jag va fast efter bara några få sekunder.

Kvällen rullade på och vi skulle möta V på ett uteställe. Jag drack mina känslor fast att jag lovade att jag skulle vara nykter. Bilresan ditt var lite som en sommardröm. Musiken dunkade i takt med min puls och världen utanför virvlade förbi i vackra färger.

Resten av kvällen gjorde jag tappra försök till att flörta. Men tro mig jag är hemsk på den fronten. Men efter några försök frågade han om jag vill med ut. Vi gick runt på området, pratade och skojade.
Det va skönt att kunna prata med en kille igen.
Vi dansade till livebandet, spelade boxnings spel och jag gav mig till och med in i armbrytning med några motorcykelkillar.
Kvällen blev bara bättre när han kysste mig på dansgolvet. Där stod jag i rödprickig klänning och lackskor på tå med hans stora, varma läppar mot mina.

Så när kvällen tickade mot sitt slut stod vi på den stora parkeringen och väntade på att få åka hem. Vi hoppade in i varsin bil, utan att bytta nummer, utan en kyss godnatt bara en lam vinkning från hans sida. Jag var helt säker på att det var slut där, det var liksom inte meningen att de skulle bli något.

Jag satt på mitt golv och åt kladdkaka medan en vän smsade mig och försökte lugna mig. Hon skrev vänta du bara och några minuter senare smsade han. Mitt hjärta svällde.
Så vi fortsatte att smsa men mina känslor var utsprida. Det bubblade inte som det skulle när han smsade men var ändå allt jag önskade mig.

Vi träffades några gånger, han fick mig att le och skratta, vi kysstes och myste. Men han var bara för blyg. Han kunde inte prata riktigt med mig förutom när han var full. Han fnittrade ibland helt utan mening och det fick mig att vara osäker. Skrattad han åt mig?
Vi hade sex en gång och visst det var bra men det var något som fattades hela tiden.

Så tillslut tog det slut men hela den förklaringen kommer en annan gång. Jag vet inte vad jag vill ha sagt med denna historian. Kanske att bara för att någon har allt på ens lista menas inte de med att allt funkar. Hur gärna man än vill det. Men jag kan inte sluta fråga mig själv om han hade kämpat lite. Hade det funkat då? Eller var det jag som förväntade mig alldels för mycket?

 
 
xx 
/ Irma 
 

The Linguini

Kategori: Allmänt

Jag är lagom trött efter att fått zero sleep och jobbat hela dagen. Direkt efter jobbet drog jag på bio och kollade på Catching Fire. Vet att jag är sen, men better late than never right? 

Filmen var riktigt bra och och hur jävla snygga är inte Jennifer Lawrence och Josh Hutcherson som spelar Katniss och Peeta? Kom på mig själv att fantisera ihop en trekant med de två långt iväg i min drömvärld..

Menmen less about my dreams and more about yours! Idag tänkte jag tipsa om en av mina favoritställningar, vid namn The Linguini. Du ligger vid på sidan, medan din sexpartner sitter knäböjd vid din rumpa och lutar sig lätt över dig. Hens ena knä kan vara mellan dina ben, det viktiga är nära så att det blir lätt att tränga in i dig. I denna sexställningen är nyckeln till njutning att du försöker hålla dig så slapp som en nudel därav namnet. 

Sexställningen fungerar såväl som heterosexuella och homosexuella. Är du lesbisk kan du använda strap on eller kan du eller din partner använda era fingrar, det går lika bra. Det sköna är djupet som denna ställningen ger, den träffar precis rätt. 

Så nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis drömma att jag och Katniss eller jag och Peeta gör The Linguini tillsammans... Eller why not both? Mums! 

Lördagspuss på er!

/Victoria 

 

thigh gap, yay or nay?

Kategori: Åsikter

Så under en längre period har jag velat ha thigh gap. Innan ni dömer mig vill jag bara säga att mina lår är en av de två sakerna jag verkligen hatar med min kropp.
Jag älskar former men inte på mig själv. Jag gillar att ha små bröst, smala ben och mindre biffiga armar. Detta har inget med andra att göra.
Jag gillar olika saker på olika människor och jag skulle aldrig se ner på en tjej bara för att hon inte ser ut som alla andra. Och jag hatar meningen "du är snygg för du är small".

Jag är en påläst människa med en positiv syn på saker, jag har bra betyg och starka synpunkter på hur man inte ska bry sig om vad andra tycker om en.
Jag vet från djupet av mitt hjärta att thigh gap inte kommer ändra synen andra har av mig. den kommer inte få fler killar att vilja ligga med mig och jag kommer inte bli lyckligare av att ha den där.

Jag har läst så många artiklar, blogginlägg, tumblr diskussioner och även fått höra av nära och kära hur det är ren idioti att vilja ha något sånt.
Dock är det ända jag får ut av alla dessa artiklar och synpunkter är åter igen vad andra tycker eller vad andra vill att jag ska göra.
Jag förstår utmärkt bra att mina nära och kära inte vill att jag svälter mig själv. Men just i detta fallet, iallafall när det kommer till mig vet dom så väl hur mycket jag älskar mat!
Ja åter igen vet jag att man kan inte alltid veta om man helt plötsligt skulle börja svälta sig själv, nej man vet aldrig!
Nej okej de är alldeles riktigt och dessa synpunkterna är jag helt med på.

Dock går jag inte med på när killar lägger sig i min diskussion.
Jag gillar inte när de kommer och säger till oss tjejer hur vi ska se ut.
Jag läste ett blogginlägg där en kille resonerade emot dom tjejerna som vill gå ner i vikt för riktiga kvinnor har kött på benen.
Varför ska män ha rätten att definiera vad en riktig kvinna är och inte är?
Okej visst jag är med emot hysterin med viktminskning MEN om en tjej eller kille för den delen inte känner sig frisk eller mår bra med den kroppen dom har ska de få träna utan att bli dömda. Jag tror inte på att de gör det för att se ut som alla andra.
Och hur i hela världen ska vi tjejer göra egentligen?
Omgivningen klagar på oss när vi är för tjocka eller äter för mycket, nu klagar de för att folk vill äta bättre och gå ner i vikt?


Jag antar att de jag vill säga är.
Nej jag vill inte skaffa thigh gap för någon kille, jag vill inte fixa mig för en kille, jag vill inte ut och shoppa nya kläder för en kille och jag vill inte leva mitt liv för en kille. Jag vill göra alla dessa sakerna för att jag vill se ut som jag vill, jag vill vara den jag är och jag gör alla dessa grejerna för att jag vill det.

Jag ser inte killar som svin och jag är inte emot att ha en egen mening. Jag är emot det faktum att ibland känns det som om allt vi gör alltid kommer tillbaka till samma sak. Sex.
Detta inlägget är inte menat som ett påhopp. Jag menar inte att folk måste ha thigh gaps, jag menar att jag vill ha ett hälsosamt liv och om jag kan träna mig till det hade jag varit glad. Jag är först och främst för ett posetivt och hälsosamt liv, jag hoppas ni inte har missförståt vad jag ville ha sagt här!

 
 
 
 
xxx

/Irma
  
 

TUMBLR FEVER!

Kategori: Allmänt

Jag och V fick frågan om vi hade tumblr och ja nu har vi startat en! Följ oss så följer vi er, http://likewonderwomen.tumblr.com/


Ha en bra dag och hoppas ni klickar in senare!

xx
I

Mr Killen vid karusellen

Kategori: Allmänt

I ett försök att få igång bloggen igen så ägnar jag nu min fredagskväll till att berätta min gamla goding. Ett riktigt blast from the past helt enkelt.

Killen vid karusellen är en barndomskompis till mig, eller ja rättare sagt en barndomscrush. Ni vet när man var 10 år och det fanns den där killen som var så vansinnigt gullig, söt, charmig och hela ens barnhjärta bara smälte? Denna killen var DEN killen för mig. Men han hann flytta till en annan stad innan mini me vågade ta modet och fråga chansen. Han flyttade inte särskilt långt bort egentligen, bara till en stad bredvid, men våra vägar hade ändå aldrig korsats. Inte förrän denna kvällen, kvällen då han skulle bli killen vid karusellen. Det var i våras förra året, när vår lokala marknad kom till stan. Karuseller, sockervadd, marknadsstånd, matstånd och såklart det heliga öltältet. Dit alla i vår hemstad, gamla som unga, begav sig för halvt berusade för att lyssna på dålig musik, snacka skit och supa sig redlösa. Det var där vi träffades.

Kvällen hade börjat lugnt hemma hos min och Irmas vän, massa vänner hade samlats och vi hade spelat dåliga drickspel tills alla var lagom berusade. I samlad trupp begav vi oss ner till marknaden, där nästan alla splittrades. Kvällen är lagom dimmig, ni kan alltså tänka er att jag var rätt så packad, men jag minns att jag dansade i mängden med vänner och med hippieband i mitt hår. Tillslut hade jag dansat min egen väg, bort från alla andra (tydligen väldigt förekommande - just ask Irma) och hamnade vid något random bord med en del bekanta från min hemstad. Och där satt han. Jag kände igenom honom och han mig, och vi satt rätt länge och bara catchade up. Han var rejält packade och utbrast "fan alltså du har blivit så jävla snygg" och mitt lilla barndomshjärta bultade, min barndomscrush komplementerrade mitt utseende och höll på mitt lår. Och i fylledimman såg han faktiskt rätt bra ut själv, något jag som nykter senare uppptäckt att han inte riktigt är....

Mistern frågade mig om jag ville dra en runda och kolla på karusellerna lite längre bort, bara jag och han. Grejen var att klockan var över 1 och alla karusellerna hade slutat åka, nöjesfältet var helt öde, så vi satte oss ner på vid karusellerna. Det tog inte lång stund innan hans tunga var i min mun och vi var rejält igång. Jag vet inte riktigt hur, när eller framförallt VARFÖR jag knäppte upp hans byxor och tog hans kuk i min mun. Men det var i alla fall vad som hände. Rejält stupfull försökte han hålla sig från att komma och påtalade hela tiden att han "ville och kunde knulla mig så jävla hårt". Någonstans där vaknande mitt medvetande till, här stod jag och sög av någon vid karusellerna på vår lokala marknad. Killen fösökte övertala mig att ta med honom hem, men jag hade mens och kände inte riktigt suget lägre.

Men who knows kanske hade jag legat med honom om jag inte haft lingonveckan? I alla fall kommer marknaden, och framförallt nöjesfältsdelen, never be the same again. På något sätt känner jag mig ändå riktigt grym som på något sätt fick min barndomskärlek, den lilla flickan i mig ler stort. I made him want me, inte vilket kille som helst utan just DEN killen, han som en gång i tiden var världens sötaste. Vi kan ju ignonera det faktum att han blivit en pundare och ser ut som skit nu....

Mr fuck my life aka Mr fml

Kategori: Allmänt

Så vilken historia ska jag börja med. Hmm kanske ska jag börja med en gammal men inte precis n goding.

För mer än ett år sedan låg jag i mitt rum och mitt i alla mina försök till att somna fick jag ett sms. Ett sms från ett nummer jag inte kände igen. Detta är väldigt ovanligt när man bor i en liten by där alla mer eller mindre kan allas nummer. Så där låg jag och kände lite spänning bubbla i magen. Jag tror att när man lever ett mindre händelserikt liv kan vad och vem som helst få en att känna fyrverkerier.

Hur som helst denna mystiska man var ingen prince charming. Tvärt om han var allt det som fick mig att hata mig själv. Men låt oss ta det från början. Vi började smsa, han förklarade att han fått mitt nummer av mitt ex.
Allt bara snurrade. Jag kände ända in i själen att jag verkligen ville ha någon igen.
Jag ville så himla gärna ha någon som berättade för mig hur bra, älskvärd, vacker och underbar jag är.
Det låter kanske hemskt egoistisk men just då var jag så nere. Det ända jag såg i spegeln var fel, hela jag var fel.

Denna killen gav mig uppmärksamhet. Jag skojar inte om jag säger upp till 30 sms om dagen och hälften besvarade jag inte ens. Jag ska inte ljuga det kändes bra att få uppmärksamhet. Men tillslut tog det stop. Han var för mycket, för många sms, för många frågor och helt klart för lite kemi.

Vi slutade smsa ett tag men av någon anledning försökte han bjuda in sig själv ändå. Det va obehagligt och påfrestande. Killen kunde inte ta ett nej eller förstå hintar. Så tillslut sa jag det rakt ut. Ja att jag inte ville träffa honom, smsa eller ha något med honom att gör mer.
Tiden gick och han gick vidare till andra. Eller ja andra av mina vänner. Det är så det går till i små byar ord betyder inte speciellt mycket. Men plötsligt var han bara tillbaka, vi smsade och såg några filmer. Och med det menar jag inte ha sex medan en film spelar på tv utan på allvar se film. Vi försökte prata men det funkade aldrig. Han och jag var bara inte på samma nivå och hade absolut ingen kemi.

Nu kommer vi till historian som skulle förändra mitt sätt att se på mig själv för all framtid. Jag och V var hemma hos en gemensam vän och ja som vanligt festade till det. Vi blev lite fulla och tillslut smsade jag honom och bad honom att komma. Det blev en helt okej rolig kväll jag hade ju V där. Men klockan tickade iväg och plötsligt var det bara tid att gå. Han passade på att köra mig hem och sen tillägga att det var för sent för honom att köra hem. Vilket är skrattretande eftersom han bara har några kilometer hem.
Vi hamnade iallafall uppe i min lägenhet. Han på bäddsoffan och jag på min säng. Som den charmiga man han är smsade han från soffan och hur det nu än hände hamnade han i min säng. Han flyttade närmare medan natten blev morgon och jag var så ensam. Så ensam att min insida kändes som ett nytt, öppet sår som bara vill ha lite kärlek.
Plötsligt var vi mitt uppe i allt. Kyssar och beröring men han kommenterade allt. Mitt skratt, min kropp, ljud jag gjorde, min oerfarenhet av sex och mer som jag inte ens kan få mig själv att skriva.
Tillslut slutade vi när till och med han inte kunde blunda för vår extremt dåliga (och åter igen) kemi.
Han lämnade mig på min säng, sa att han skulle jobba och stängde dörren. Så fort dörren mötte dörrkarmen började jag gråta. Tårarna rullade och jag kunde fortfarande se honom över mig, under mig och mellan mina lakan.

Han var ett misstag men jag skulle ha insett det tidigare. För till och med nu, långt efter kan jag inte höra de orden han sa på något annat sätt än negativt även om det är från personer som menar det på ett helt annat sätt. Jag ber om ursäkt för min existens gång på gång.
Detta är för mig en av de mest hemska upplevelserna någonsin och jag hoppas bara att jag någon gång ska sluta höra hans nedlåtande röst.


 
 
 
 
Nu hoppas vi på att V har en lite mer upplyftande historia i morgon! Jag ska nu dricka lite tee och kolla på Gossip Girl. 
Ha en bra kväll !
 
XX Irma

We are back baby!

Kategori: Allmänt

Så jag vill börja med att säga hej igen! Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för våran frånvaro på bloggen det senaste halvåret. Dock anser vi att vi har många sköna historier redo och vi ser ljust på 2014.
Både jag och V har haft ett stressigt och på sinna ställen jobbigt halvår men vi har nu bestämt oss för att ta tag i detta igen. Vilket jag är extremt glad över!
Hur som helst, nu ska både jag och V fundera ut saftiga berättelser som förhoppningsvis är lite små roliga på sina ställen.
Låt oss nu se vad 2014 har att ge.
Kärlek? Förhållanden? Sex? Killar? Tjejer? Nya sätt att se på livet?
Förhoppningsvis lite av alla dessa grejer.

Nu säger jag god natt från min ensamma säng och hoppas att ni kommer att gilla det vi ger.

 

 

 
 
 
 
XXX
I & V