likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

Mr fuck you grandma style

Kategori: Storytelling

Idag tänker jag presentera en historia om ett av mina senaste one night stands i bloggen och jag tänker öppna storartat. Ladies and gentlemen, jag ger er Mr fuck you grandma style.

Jag träffade Mr FYGS och hans vänner på vår lokala festival för ungefär tre veckor sedan. Det var egentligen aldrig tänkt att det skulle bli jag och han (i alla fall inte från min sida), jag var egentligen way mycket tändare på hans kompis – men när hans kompis helt random försvann så blev Mr FYGS mitt offer. Nöden har ingen lag vet ni!

Det som var speciellt med Mr FYGS och hans vänner var att de var från Norrland. De kom från fjällens djupaste dalar, och bodde i byar med bara 200 pers i befolkningsmängd. Mr FYGS jobbade även på ishotellet i Jukkasjärvi - något som gjorde han väldigt sensuell för en tjej för mig som aldrig sett Sverige högre upp än Stockholm.

Åter till hur det blev jag och Mr FYGS. Det var mitt under en rockkonsert där vi stod nästan längst fram vid scenen. Jag som var lite småkåt, var fast besluten på att komma över killen jag ”gillade” och inte hade legat på några veckor tyckte Mr FYGS såg riktigt snygg ut under den stjärnklara himlen och i takt till den höga rockmusiken började vi röra vid varandra och kyssas. När vi sedan gick från konserten halvt om halvt i hand så hamnade vi ganska snabbt i  mitt och Irmas tält tillsammans med henne och hennes norrlänning. Turen var inte på min och Mr FYGS sida den kvällen, vi var tvungna att  lämna tältet efter lite (läs mycket) grovhångel och lite petting. Det blev inte vi den kvällen, mitt tält var upptaget av min sovande kompis och jag som saknade band kom inte in på hans camping. Han hade dock gjort mig sinnesjukt upphetsad och hade magical fingers så jag tänkte att nästa dag/natt/kväll/whatever var det bara tvunget att hända. Jag var tvungen att ha honom.

Efter att ha suttit och druckit med mina vänner var jag nästa kväll beredd att möta upp Mr FYGS. Det var ganska uppenbart att vi skulle ha sex den kvällen.  Frågan var bara när, var och hur. Efter att ha legat vid ett skogsbryn vid en strand och kysst, haft lite petting, haft lite mer petting och haft lite mer petting kom vi helt enkelt på att jag skulle ta hans kompis campingband för att komma in till deras camping och vi skulle finally make things happen i Mr FYGS tält.

Sagt och gjort, vid tretiden på natten började vi dra oss mot hans camping. Campingvakterna såg surare ut än någonsin och hjärtat var nästan i halsgropen när vi sakta rörde oss förbi dem. Skulle jag få ligga ikväll eller inte? Skulle de se att campingbandet inte riktigt satt fast riktigt och nästan ramlade av? The moment of truth. 1, 2….3, och jag var inne. Score! Jag pussade min norrlänning på halsen och kände mig nöjd, snart skulle jag kunna sjunga ”I just had sex and it felt sooo goood,” och känna mig fullfilled. Trodde jag.

Efter att Mr FYGS slängt ut sin andra kompis från tältet, varit iväg och kissat, klätt av sig buttnaked och klätt av mig två av mina fyra tröjor var det äntligen dags. Och som jag väntat och väntat och velat detta. Mr FYGS fingrar var pure magic och han hade en kropp som en grekisk gud. Detta skulle bli bra jag kunde känna det i hela kroppen. Han drog av mig mina trosor och förde in den, sakta. Jag rös av njutning. Han fortsatte att pumpa den i mig. Sakta. Och sakta. Och sakta. 

Som ni kanske förstått har MR FYGS fått sitt namn för att han knullade som en lam gammal morfar i sängen och jag mest låg där som en död fisk och kollade upp på hans underliga sexface. Han såg ut att njuta men han lät inte. Inte en enda gång under de fem till tio minutrarna (who am I kidding? 10 minuter var det fan inte!) vi hade sex hörde jag ett enda stön.

Så helt plötsligt stannar han upp. Äntligen tänker jag, dags att byta ställning och för mig att vara överst. Let’s get this party started! Jag tar ansats att byta position och så plötsligt ser jag honom slänga ut en vätskefylld kondom från det blåa tältet. Han hade kommit. Och jag hade varken hört, sett eller märkt någon skillnad från hans tysta och långsamma sex.

Han slängde sig bredvid mig och gav mig en puss på munnen. Jag klädde på mig tröja nummer 3 av nummer 4. Han låg kvar hel näck och drog ner mig i sin famn.

Och där låg jag orgasmlös bredvid en helnäck norrlänning och pratade om ishotellet i Jukkasjärvi hela natten. 

/Victoria 

                     
 
 
 
 

This love stuff is a motherfucker.

Kategori: Allmänt

Jahaja, hello people!

Då var vi här. Vi är två tjejer vid namn Irma och Victoria som bestämt oss för att göra en blogg som handlar om våra misslyckade one night stands, oförglömliga kärlekar och totala what the fuck moments. I denna bloggen kommer vi gå in mer i detalj på våra olika bekymmer kring våra kärleksliv och sexliv.

Vi känner att det är viktigt för oss att dela med oss för att alla där ute inte ska känna sig så jävla ensamma och misslyckad. Shit happens, du fiser när du har sex och killar har fula cum faces. Sex är inte så jävla smidigt som på porrfilm, du får kramp i höften (eller tån) 
ibland. Och vafan kärlek är inte så jävla lätt, det är ingen dans på rosor. Ibland är du bara för ful eller för misslyckad, men du är i alla fall inte ensam längre.

Välkommen in i värmen! We've got ice cream.

/ Irma och Victoria