likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

Ragget

Kategori: Erika

 
      Nu tänkte jag dela med mig av en ny historia med en kille som jag träffade i höstas på klubben. 
     Jag hade varit på släktkalas och hade bestämt att möta upp mina vänner på klubben efteråt så för att tagga lite innan jag åkte så drog jag i mig några glas vin och lite cider. Lite lullig blev jag och kul va det. Sen körde vi, mina föräldrar körde mig till tåget som sedan skulle ta ca 2 timmar innan jag va framme på klubben vilket resulterade i att jag var nykter när jag kom fram... Men det gjorde inte mig något, jag har lika kul utan alkohol. 
     Men kvällen spårade rätt tidigt för en av mina vänner som blev utslängd från klubben för hon var för full... Så trött på det då det inte va första gången detta hände. Men jaja en av våra vänner följde med henne hem. Och vi andra stannade. " Jag behöver en cider" tänkte jag och gick till baren lite upprörd och irriterad. Men ingen ville ta emot min beställning så jag gick mot dans golvet.... Ännu mer irriterad och sur. Börjar dansa som fan och får känslan att jag vill hångla med någon. Jag börjar spana runt och får syn på en kille såg rätt ok ut. Och tänkte "Honom tar jag" ... Och vi började dansa och hångla. Sen skulle jag gå och leta efter mina vänner. Och han bad om mitt nummer. Jag tvekade en stund och det märkte han så jag gav honom mitt nummer. Se lämnade jag klubben med mina vänner och tog en taxi hem.
     Efter några dagar så började vi smsa med varandra och bestämde vid ett flertal tillfällen att vi skulle ses men det kom andra saker emellan och vid ett tillfälle fick jag kallafötter... Men efter några månaders smsade så gick vi på bio och då märkte jag rätt fort att han inte var en kille för mig.  Jag är en väldigt framåt person som tycker om att prata mycket och bjuda på mig själv. Därför krävs det nästan att jag har en kille som är sån också så att jag inte "kör över" honom.  Men denna kille va inte sån. Han sa inte så mycket och han verkade nästan obekväm runt mig. Så efter bion så slutade vi höras.
     Men när jag, Irma och Vicky skulle ut på Valborg så mötte jag honom på klubben och en lätt berusad Erika började ragga på honom. Och denna kvällen ville jag ha med honom hem. Och det gick. Efter att en viss "Cock-Block" lämnat rummet så blev vi äntligen ensamma och började hångla, kläderna började åka av så då sa jag att vi borde förflytta oss till mitt rum. Och det gjorde vi. Och där åkte alla kläderna av! Sex blev det men om det va så lyckat vet jag inte... 
     Det värsta va att han under natten vände ryggen till mig och ville inte ha mig nära! Och morgonen efter så va han jättesur och arg. Inte kul att vakna till när man nyss haft sex med varandra...!
 
Aa nu har jag delat med mig av denna lilla historia som slutade sådär... 
 
Ha det så bra och glöm inte att skydda er! 
/ Erika

Kommentarer


Kommentera inlägget här: