likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

Fem saker du inte visste om sex...

Kategori: Sex fact monday

Jag googlade lite på diverse sexsidor för lite research till våran blogg.  Trillade in på en asbra amerikansk sida som listade lite roliga och intressanta saker jag inte visste om sex. Så tänkte dela med mig till er, och även göra detta till något återkommande i bloggen. Sex fact monday or something, what do you say girls? Och vad säger du Irma?

Här kommer det i alla fall! Enjoy?

1. En vanlig frisk kille producerar ungefär 300 miljoner spermier på en tesked av hans utlösning. SÅ HALLÅ, don't forget the protection ladies and gentlemen!

2. Enligt en undersökning av retrevo.com så kollar 36 procent av alla under åldern 35 sin facebook efter de haft sex. Haha, tror nog de flesta kan känna igen oss i det.. eller är det bara jag?

3. En kvinnas orgasm varar i genomsnitt i 20 sekunder - inte helt fy skam då en mans i genomsnitt "bara" varar i 6 sekunder. Who rule the world? Girls!

4. Orgasmer är bra för hälsan. De hjälper tjejer mot bröstcancer, stroke, hjärtsjukdomar och depression. Så ha sex och var glad!

5. Under 30 minuter av aktivt sex bränner du 200 kalorier. Så mycket bättre än att gå till gymmet och svettas eller hur?

Massor av xxx

/Victoria

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

 • bexollila. säger:

  Kan du gissa min favorit färg? - Vinn länkning - http://www.nattstad.se/bexollila/tavling---gissa-vad-11839022

  2014-01-13 | 13:35:08
  Bloggadress: http://nattstad.se/bexollila
 • joanna bergman säger:

  hej där, läs gärna min senaste intervju med Elin Kero, Nevnarien, om du gillar foto lika mycket som jag! Du hittar den här: http://joannabergman.blogg.se/2014/january/intervju-med-nevnarien-2.html

  Ha en trevlig kväll, kramar från mig!

  Svar: Tack för du kollade vår blogg!xx
  likewonderwomen.blogg.se

  2014-01-13 | 20:08:56
  Bloggadress: http://joannabergman.blogg.se

Kommentera inlägget här: