likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

FETISCH TORSDAG

Kategori: Allmänt

 

     Veckans fetisch torsdag kommer bli en lite större fetisch som kommer vara under några veckor.
     Ämnet är Våldsamt sex!
     Jag tycker själv att lite hårda tag i sängen gör sexet med lustfyllt och tillfredsställande, det gör sexet roligare!
     Denna veckan tänkte jag prata om strypsex.
Ni vet säkert alla vad strypsex är, det är när man under sexakten tar stryptag på varandra.
Strypsex blir allt vanligare i dagens "Svensson-hem", en del av dem som testar det gillar det.             Men det krävs ju att man litar på sin partner till 100% annars kan det gå riktigt illa. Att bli överraskad av sitt onenightstand med ett strypgrepp är inte direkt uppskattat kan jag tala om utifrån egen erfarenhet (då det va jag som blev överraskad)...
     Men varför blir man mer upphetsad av att bli strypt? Vissa säger att det kan vara på grund av syrebristen som gör att man känner ett extra rus. Det viktiga att tänka på när man tar stryptag på sin partner är att man bara stryper luftintaget då trycker man framifrån. Om man trycker på sidorna av halsen så stryper man blodtillförseln och då svimmar ens partner.
Vissa säger också att det kan vara maktspelet som gör en upphetsad. Att den som ger har makten över. Men om du är den som ger så är det viktigt att du har koll då din partner som kanske är inne i ett lustrus ber om mer hela tiden och inte känner sin gräns. Här är det viktigt att hålla koll på hur mycket du ger och om du gett tillräckligt.
     Helt enkelt är det viktigaste att man lyssnar på varandra, att man inte går över gränsen och skadar sin partner och att man litar på varandra!

     Så då va denna veckans fetisch torsdag över. Men ämnet Våldsamtsex är inte slut. Det kommer en fortsättning.

Ha det bra och glöm inte att skydda er!

/ Erika