likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

"Han" del 3

Kategori: Allmänt

 
 
   Hej! Aa som ni vet så blev det inget sex sist. Kondom är viktigt. Men nu går vi vidare. För min historia med Han har bara börjat. 
 
   Jag ville ha sex och jag va SÅ nära! Så irriterande men envis som jag är så gav jag inte upp, snart skulle det bli fest igen.  
Fredagen då festen skulle äga rum var hektiskt, upp tidigt och fixa sig inför morgonens luciatåg sen skulle det vara luciafest på kvällen och Han skulle vara där hela dagen. Han skulle få se mig som lucia och vi skulle festa tillsammans den kvällen. MEN luciatåget va en katastrof! Luciakronan ramlade nästan av mitt huvud så jag kunde inte röra en fena. Tänkte att detta måste vara min otursdag så jag skulle definitivt inte få ha sex den kvällen...
   Som tur va så blev resten av dagen bra. Mycket skratt och mys med vännerna. Och nu va kvällen äntligen här. Jag tog på mig min svarta spetsklänning. Håret och sminket blev toppen och jag kände mig oslagbar!
   Festen ägde rum hemma hos Han där han bor med våra vänner. Och där sitter vi igen,  på hans soffa i det rummet där så mycket har hänt. Och jag ville bara att festen skulle ta slut så ja kunde följa med honom in på hans rum. Och så blev det! (nästan) Festen började ta slut men istället för att gå in på hans rum så somnade vi på soffan. Jag sittandes i hans knä. Men efter en stund så la vi oss båda i hans säng där vi till sist började kyssas
   Åh vad Han är bra på att kyssas!!! Han knäppte upp min svarta spetsklänning och hans skjorta åkte av. Det gjorde även byxorna. 
"Nu skulle det hända" tänkte jag. Och denna gången va jag förberedd med kondomer. Två stycken hade jag tagit med mig för säkerhetsskull. 
   Han fick stånd och nu åkte underkläderna av och än en gång blottades hans STORA penis mitt framför mig. Och nu åkte kondomen på! 
"Äntligen!!!" Tänkte jag, nu ska vi ha sex. Och han trängde in i mig. Jag var beredd på att det skulle göra extremt ont men det gjorde det inte, det sved bara. 
   Vi hade sex! JAG hade SEX! För första gången med Han! Jag va inte längre oskuld. Jag hade haft sex och med fanatiskt snäll kille som fick mig till att känna mig trygg och bekväm. 
"Du fick lucian" sa jag till honom.
"Ja det fick jag" sa Han och kysste mig.
   Vi hade sex en gång till under denna natten. Och allt gick bra (eller hur man nu ska uttrycka sig). Sov hos honom natten efter också men då hade vi inte sex. Film och mys, bara ligga och hålla om varandra. 
 
   Ja allihopa....nu har jag haft sex med Han. Och nu tror ni kanske att historien är slut men då tror ni fel. Det kommer mer! Mer sex, mys, drama och gräl. 
"Inga känslor" sa vi. 
"Inget förhållande"
Men hur gick det med det? Fick vi känslor för varandra eller slutade det helt illa. 
Jag är snart tillbaka. Ni ska få veta, jag LOVAR! 
 
Kram E

"Han" del 2

Kategori: Allmänt

 
Hej igen! :) 
 
Nå vart lämnade jag historien sist? Jo just det "jag kommer skämmas som fan för detta imorgon" 
 
Efter att jag och Han hånglat med varandra på soffan i timmar så gick jag hem. Dagarna efter så pratade vi inte med varandra. Men jag tänkte mycket på frågan om jag ville att Han skulle få ta min oskuld. Och till sist bestämde jag mig. JA!
Snart skulle det vara fest igen och då skulle jag lägga in en stöt. Jag ville ha honom. Men skulle jag berätta för honom att han skulle vara min första. Jag pratade med mina vänner och de flesta sa att jag inte behövde göra det om jag inte ville. Så jag bestämde mig för att inte berätta det. 
Snart skulle det bli fest igen och jag bestämde mig för att satsa, detta skulle bli kvällen då jag skulle ha sex för första gången. 
Vi stack först ner till den lokala puben där vi drack, snackade och dansade. Sen när vi skulle gå hem så gick jag och Han tillsammans. "Det kommer hända" tänkte jag.
 MEN Han va rätt berusad och betedde sig som en douche så jag blev arg och skällde ut honom. Gick hem till min kompis och drack ett glas vatten sen gick jag tillbaka till honom. Då hade festen börjat ta slut och det va lugnt där. På något sätt så hamnade vi i soffan igen (samma soffa som vi hånglat i någon månad tidigare) och sen ramlade vi ner på golvet. Liggandes där kom Han med förslaget att vi skulle bygga en koja. 
"Okej" sa jag och så tog vi fåtöljen och la över oss tillsammans med en kappa som vi hittade i rummet och sen stack vi in våra huvuden i mörkret som kojan gav oss.
"Jaha och vad gör vi nu då?" Frågade jag i hop om att vi skulle börja kyssas ( för tro det eller ej, men det va lite mysigt att ligga där trots att där låg två personer som hade däckat på soffan).
"Vi berättar spökhistorier!" Sa han och började berätta. 
   Musiken spelades fortfarande i högtalarna och till sist somnade vi. Men mitt i all sömn, på något sätt så började vi kyssa varandra. Det blev ett riktigt grovhångel där på golvet. Till sist frågade Han om vi skulle gå in och lägga oss i hans säng. "Yes!" Tänkte jag och följde med. 
   Väl inne i sängen fortsatte vi. Kläderna åkte av och förspelet drog igång. Detta hade jag aldrig varit med om men jag förstod precis vart det skulle leda. Vi skulle ha sex med varandra. Jag skulle få ha sex för första gången och Han skulle vara min första. 
   Efter ett bra förspel med mycket smekningar och kyssar så va det dags. Han tog av sig kalsongerna och där såg jag för första gången det manliga könet. Och jag kan säga att jag blev chockad! Han var väldigt bra utrustad om jag får uttrycka det så och jag tänkte direkt att den aldrig skulle kunna få plats i mig. 
   När han är på väg att ta sats för att föra in den så frågar jag 
"Har du kondom?" ( en sak som jag anser vara väldigt viktig!) 
"Fan! Nej det har jag inte" sa han och la sig bredvid mig. 
Besviken blev jag. Jag var SÅ nära att ha sex!!! Jag ville ju! Även om jag blev lite rädd när jag såg hans STORA penis så ville jag, mer än något annat! Men som sagt så hade vi inte någon kondom. Jag spenderade natten hos honom. Åh vad jag tyckte om att sova med honom. Mitt huvud mot hans bröst. Han höll om mig precis som man ska göra. Och morgonen efter så låg vi och kollade film. En bra start på dagen som sedan blev seg med bland annat ett totalt misslyckat luciatåg där den större delen av tåget va bakis och där lucian (jag) precis hade haft sitt livs mest erotiska natt. 
 
Ja som ni märkte så blev det inte sex denna gången heller. Jag var fortfarande oskuld efter denna natt. Tyvärr! Men jag gav inte upp jag ville ha sex med honom. Och han ville ha sex med mig.
Men kommer det bli så? 
Kan meddela er att vår historia slutar inte här heller. Det kommer mera...
Det lovar jag er! 
 
Kram E

"Han" del 1

Kategori: Allmänt

 
   Hej! Jag gästskriver här i bloggen och har valt att kalla mig E! Jag kommer berätta om mina få men väldigt speciella händelser som handlar om killar och sex. Vi börjar från början. 
 
   Jag har aldrig varit en speciellt populär tjej bland killarna men i höstas fick jag lära känna en kille (vi kallar honom Han). Eller ja vi hann inte riktigt lära känna varandra...
Vi bodde nära varandra och hade gemensamma vänner men vi snackade aldrig med varandra.
Men på en fest i höstas så var det till sist bara Han och jag kvar när alla andra gått och lagt sig. Vi satte igång en film och efter en liten stund så hade jag mitt huvud mot hans axel och längs med filmens gång så sjönk vi längre ner i soffan och pratade. 
"Bara så du vet så gör vi inget ikväll, det är bara mysigt att ligga såhär" sa Han till mig och jag höll med,
"Jag ligger inte första kvällen" sa jag. 
   Filmen tog slut och vi satte igång en ny. Då började det. Jag kommer inte ihåg vem som tog första steget. Men Han hade flirtat med mig hela kvällen och det va hans förslag att vi skulle kolla film. Men jag protesterade inte. Snarare tvärtom! Tycket han såg bra ut och lite uppmärksamhet har man aldrig dött av.  Men osäker/okunnig var jag...
   Aldrig legat med någon innan och heller inte hånglat med någon på det viset som vi gjorde. Hans händer strävade in under min kjol och innanför min blus. Men det ville jag inte, som sagt så ligger jag inte första kvällen och med tanke på att jag va oskuld så kände jag inte direkt för att bara göra det med honom i hans soffa. Så jag tog bort hans hand lite smidigt och fortsatte kyssa honom. Detta pågick ett tag, ja snarare hela natten... Kul va det och när solen gick upp (och efter ett flertal försök från hans sida att få sin hand innanför mina byxor) så insåg han att det antagligen inte skulle bli något "mer" med mig så bestämde vi oss för att sluta.
   Ett sista försök från hans sida kom när han började fråga om jag ville sova hos honom men då avbröt jag honom och sa att jag skulle gå hem till mig. Bor bara några meter ifrån honom och tyckte att det va dumt att "locka" honom till mer när jag inte ville något mer.
     Han följde mig till dörren och när vi sa hejdå tittade jag på honom och där stod han. Sött invirad i sitt täcke och sa "Jag kommer skämmas som fan för detta imorgon" och tittade ner i golvet. Antar att han menar att han gjorde så många försök till att försöka komma innanför mina byxor utan resultat.
"Ingen fara, jag kommer hälsa på dig som vanligt imorgon" sa jag, gav honom en kram och gick hem till mig. 
 
Min historia med Han tar inte slut här. Det kommer mer drama och händelser. Kommer han vara killen som tar min oskuld eller inte? Det får ni veta sen ;) 
 
Kram E