likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

Ragget

Kategori: Erika

 
      Nu tänkte jag dela med mig av en ny historia med en kille som jag träffade i höstas på klubben. 
     Jag hade varit på släktkalas och hade bestämt att möta upp mina vänner på klubben efteråt så för att tagga lite innan jag åkte så drog jag i mig några glas vin och lite cider. Lite lullig blev jag och kul va det. Sen körde vi, mina föräldrar körde mig till tåget som sedan skulle ta ca 2 timmar innan jag va framme på klubben vilket resulterade i att jag var nykter när jag kom fram... Men det gjorde inte mig något, jag har lika kul utan alkohol. 
     Men kvällen spårade rätt tidigt för en av mina vänner som blev utslängd från klubben för hon var för full... Så trött på det då det inte va första gången detta hände. Men jaja en av våra vänner följde med henne hem. Och vi andra stannade. " Jag behöver en cider" tänkte jag och gick till baren lite upprörd och irriterad. Men ingen ville ta emot min beställning så jag gick mot dans golvet.... Ännu mer irriterad och sur. Börjar dansa som fan och får känslan att jag vill hångla med någon. Jag börjar spana runt och får syn på en kille såg rätt ok ut. Och tänkte "Honom tar jag" ... Och vi började dansa och hångla. Sen skulle jag gå och leta efter mina vänner. Och han bad om mitt nummer. Jag tvekade en stund och det märkte han så jag gav honom mitt nummer. Se lämnade jag klubben med mina vänner och tog en taxi hem.
     Efter några dagar så började vi smsa med varandra och bestämde vid ett flertal tillfällen att vi skulle ses men det kom andra saker emellan och vid ett tillfälle fick jag kallafötter... Men efter några månaders smsade så gick vi på bio och då märkte jag rätt fort att han inte var en kille för mig.  Jag är en väldigt framåt person som tycker om att prata mycket och bjuda på mig själv. Därför krävs det nästan att jag har en kille som är sån också så att jag inte "kör över" honom.  Men denna kille va inte sån. Han sa inte så mycket och han verkade nästan obekväm runt mig. Så efter bion så slutade vi höras.
     Men när jag, Irma och Vicky skulle ut på Valborg så mötte jag honom på klubben och en lätt berusad Erika började ragga på honom. Och denna kvällen ville jag ha med honom hem. Och det gick. Efter att en viss "Cock-Block" lämnat rummet så blev vi äntligen ensamma och började hångla, kläderna började åka av så då sa jag att vi borde förflytta oss till mitt rum. Och det gjorde vi. Och där åkte alla kläderna av! Sex blev det men om det va så lyckat vet jag inte... 
     Det värsta va att han under natten vände ryggen till mig och ville inte ha mig nära! Och morgonen efter så va han jättesur och arg. Inte kul att vakna till när man nyss haft sex med varandra...!
 
Aa nu har jag delat med mig av denna lilla historia som slutade sådär... 
 
Ha det så bra och glöm inte att skydda er! 
/ Erika

Sex fact Monday

Kategori: Sex fact monday

God morgon på er där ute!
Idag tänkte jag att jag skulle berätta om något jag läste på Tumblr för ett par månader sedan. Posten handlade om hur mycket ett ägg kostade. Ja ni vet dom äggen vi producerar varje månad!

Enligt den här diskussionen är våra ägg värda en hel del pengar och någon kommenterade att om man sålt alla sina ägg hade man varit mångmiljonär nu. Så jag har varit lite fundersam över om detta faktiskt är sanning eller ej så tog denna fact Monday för att läsa på om det.

Det som först kom fram under mitt letande är att det absolut inte är lagligt i alla länder för kvinnor att sälja sina ägg. Här i Sverige säljer man inte utan donerar sina ägg men som jag förstått det får man någon slaggs ersättning. Dock är det inte bara att gå och donera hur som helst det ligger mycket jobb och tester bakom det hela.

Fun fact #1
Enligt 1177 genom går 150 till 200 kvinnor per år äggdonation i Sverige. Så det är många efterlängtade barn som blir till tack vare detta!

I USA är saker lite annorlunda. Där får man sälja sina ägg, dom "vanligaste" ägg shopparna är så klart mammor med fertila problem, homosexuella män som vill starta familj eller kvinnor över 40.
Dom har egentligen ett max pris på 10,000 och anser att överskrida denna summan är olämpligt. Dock finns det folk som kan ge väldigt mycket mer pengar för att köpa ägg.
Familjer med fertila problem kan erbjuda minst 35,000 dollar till tjejer/kvinnor som till exempel studerar vid Yale, Harvard eller Princeton.

Jag läste en diskussion om vad priserna kan komma att stiga till då forskning kommer kunna skrädda sy det perfekta barnet. Då kanske till och med 100,000 kommer vara lite pengar för ett idealt ägg?!

Min fundering är nu om jag personligen hade klarat av att ge bort ett ägg bara för pengarna. Kanske för att ge ett par chansen till att bli en familj.
När jag läste posten på Tumblr första gången blev jag nästan mörkrädd, tänk att vi varje månad producerar ägg som kan göra oss rika som troll! Och varje månad (om vi nu inte blir gravida) åker pengarna rakt ner i en Always binda som kostar oss en massa pengar!

Men jag tycker vi ska välja att se på det hela på ett positivt sätt! Jag menar vi producerar guld klimpar varje månad och det är fan ganska bad as! Försök bara inte tänka på detta då du har din mens det kanske gör det hela lite mer smärtsamt...?!

Fun fact #2
Om du är intresserad av att se om du kan bidra med ägg till en familj kan du gå in och läsa om det på 1177 eller söka upp närmaste IVF klinik. Men kom ihåg att göra detta av rätt anledning!

Nu ska jag sätta mig ner och börja skriva på en historia för jag vet att ni är sugna på att höra en! Ha en bra dag kära ni och hoppas att detta var någorlunda nytt för er. 
 
 

/ Irma

Sex pose friday

Kategori: Sex pose friday

Hej alla mina vänner!

Jag (Victoria) har varit sjukt upptagen på sistone. Jobbat och pluggat om vart annat, vilket gjort att jag varit lite oaktiv på bloggen. Ska försöka bättra mig, men tur att Irma och Erika är duktiga! Som ett litet plåster på såret kommer en försenad sex pose friday. 

Jag presenterar en ganska vanlig sexställning - nämligen doggy style. För er som inte vet är doggy style när den ena partnern står på alla fyra som en hund och den andra personen står bakom och penetrerar den andra genom att föra in kuken/dildon/whatever. 

Doggy är en av mina både hat och älskpositioner. Jag (och Irma som sitter bredvid mig) tycker att doggy gör det lätt att få en bra rytm och ett bättre sammarbete överlag, med det menar vi att man lättare kommer i takt med varandra, vilket gör sexet bra och det blir lättare att komma för båda. Nackdelen är att det är en stor risk för fanny farts eftersom det kommer in rätt mycket luft i fittan under denna position. En annan nackdel är att snoppen lätt kan glida lite fel och träffa helt andra spots än där den ska vara. Pungkulorna kan också slappa jävligt hårt och högljutt vilket är en nackdel som fan. Ljud under sex är ett big no no för mig. Irma som haft doggy i ett väldigt litet utrymme hade stora blåmärken på innerlåren på grund av alldeles för vilt doggy. Men det berättar hon mer om själv. (;

Nu mina babes ska jag hoppa in i duschen för att tagga en utgång. Får se om man lyckas få något hemsläp! Are you rooting for me? 

Puss
/Vicky

 

Sex fact Monday

Kategori: Sex fact monday

Då var det Måndag igen och för att liva upp stämningen lite kör vi ännu en sax fact Monday!

1. Visste ni att dildon uppfanns på 1800-talet för att bota hysteri!?
Tja de kanske kan dämpa vår hysteri lite men jag menar kom igen?!

2. I dagens samhälle är det tydligen mer än 36% som hellre kollar facebook/twitter/Tumbler
istället för att ligga och mysa efter sex.
Låter extremt tråkigt men min fråga är då kan man inte göra både och?

3. Vi på jorden tror ju oftast att killar är dom som alltid får sex men enligt tidningen
Men's Fitness ligger tjejerna 17% mer än killar! Woho!

4. Människor som är villiga att prata om sitt sexliv har eller får oftast bättre sexliv enligt Live Science.

5. Enligt en Online journal blir man mindre äcklad då man är upphetsad. Så du kanske tänder till lite extra på saker som
i vanliga fall skulle äckla dig vem vet? Experimentera är bra!


Då var det bra för denna Måndagen! Hoppas ni lärde er något nytt och om ni har någon bra fakta där ute var inte
rädda för att dela med er!

 
 
/Irma
 
 
 
 

VECKANS HOTTIE

Kategori: Veckans hottie

     Äntligen min tur att skriva veckans hottie! Och håll i er nu där ute för här har vi en riktig heting! Låt mig presentera Mr Jared Leto! En kille vars ögon gör att man smälter och hår som ger mig ladyboner! 
 
     Jared är sångare i bandet Thirty seconds to mars och även skådespelare. Men det var inte så jag upptäckte honom. Första gången jag såg honom var morgonen efter Oscars galan på Ellen DeGeneres show där han va gäst och jag föll pladask! De ljusblå ögonen, skägget och det långa håret va helt i min smak och sen dess har jag inte kunnat släppa honom! En Gud i mina ögon och en man helt i min smak! För som jag berättat innan så ÄLSKAR jag killar i långt hår!!! 
 
     Så här är Veckans Hottie! Jared Leto! 
 
 
 
/Erika

Den första gången

Kategori: Irma

God morgon på alla er där ute! Hoppas ni vaknar bakis med någon i er säng eller i någon annans säng.
För här i lägenheten har helgen gott till att jobba, äta kladdkaka och sova. Men vi har även hunnit med
lite flirting, kyssar och teater. Men den historien tar vi en annan gång.
Nu tänkte jag på en förfrågan vi fick för några dagar sedan. En läsare tyckte att det skulle vara intressant om
vi kunde dela med oss av vår första gång. Eftersom Erika redan delat med sig av sin drama fyllda första gång är det bara jag och Vicky kvar så här kommer nu min historia!

Jag kan dra bakgrund historian lite snabbt. Jag träffade killen som skulle sno mitt V card redan när jag gick i 8.
Då jag såg honom för första gången föll jag för honom. Jag fann allt hos honom attraherande. Hans mörka ögon,
hans armar, tatueringar, oljan under hans naglar, hans leende och ja allt med honom bara.
Efter mycket om och men vågade jag en dag skakigt fråga om hans nummer. Vi började smsa direkt och slutade aldrig.
Men saker gick inte åt det håll jag ville eller det gjorde dom kanske bara inte i den hastigheten jag ville.

I ettan på gymnasiet tog en kompis tillslut min mobil och skrev till honom att hon tyckte han borde ha en fest snart.
Och så blev det, jag vill inte säga att det var min första fest för jag hade varit full innan men om jag ska vara ärlig
så var det nog min första. Men jag klagar inte jag fick ju vara nära honom. Då vi blev hämtade fick jag bara en kram och jag tänkte att jaha det var det de.

Då jag och Vicky låg i en bäddsoffa samma natt fick jag ett sms från honom. Han frågade om vi inte kunde se film ensamma någon dag. Lycka kan inte ens förklara hur jag kände.
Så helgen efter satt jag i hans nedsuttna soffa och tittade på honom medan han laddade ner en film. Någon stans där i mellan nedladdningen och början av filmen kysste han mig. Fjärilar flög rundor, blodet rusade och hjärtat bultade.
Efter detta kom tiden då vi blev tillsammans och eftersom han var några år äldre var min familj inte helt okej med
att jag skulle få sova över hos honom.
 
Men tillslut kom kvällen då jag skulle få sova med honom för första gången.
Jag ödslade ingen tid efter att dörren till hans lägenhet stängts. Det är kul i efterhand att jag kastade mig i hans
armar och att han nästan tappade mig då han inte var beredd. Det är kul att tänka på hur kläder inte direkt smälte av som dom gör i filmer utan mer fastnade i allt och hur vi sen klumpigt slänger oss i sängen.

Det pinsamma med detta är ju att efter många försök så inser vi att jag är för liten. Alldeles för lite eller ja trång.
Detta kanske inte låter som något stort men för mig var det katastrof. Det var hemskt och jag var så ledsen.
Vi jobbade ju på det ett tag och tillslut så gick det. Men det fick mig att må så dåligt. 

Men hur jag än vrider och vänder på det räknar jag denna gången som min första. Det var första gången jag var naken med någon. Och naken på ett sätt jag aldrig varit förut. Jag är glad att det var med honom och jag skulle inte ta tillbaka det för allt i världen. Jag skulle vilja påstå att förlora mitt v card är något av det mest traumatiska jag varit med om.

Så här var kort och gott min historia. Den var kanske inte lika saftigt som Erikas men det kan jag nog leva med.
Nu vill jag bara säga tack Klara för att du gav oss en förfrågan och jag hoppas att fler av er vill ställa frågor eller
berätta era historier. Jag hoppas även att du Klara är nöjd med historian! Nu önskar jag er en fortsatt trevlig söndag med mycket kaffe, godis och mys.
 
 
 
/ Irma 
 
 
 

Fetisch torsdag

Kategori: Allmänt

Hello kids!
då var det dags igen eller ja lite försenat men vi jobbar på det!

Idag har jag letat upp en lista med lite udda fetishes! (Men kom ihåg don't knock it till you try it). Låt listan börja!

1. Stuck in qicksand - Yes sant som det är skrivet.. Det finns alltså folk där ute som tänder på att se tjejer eller killar försvinna ner i kvicksand.

2. Can't start the car - Så här har vi ett scenario där personen i fråga inte kan starta sina bilar och det kan tydligen få killars växelspakar att bli extra styva.. Men j tänk er en lätt klädd brud med oljefläckar och sexigt svett vid sidan av vägen. Inte helt fel det inte!

3. Cake farts - Inte en personlig favorit, måste erkänna att det är slöseri mer tårta! Men här är det då meningen att man klättrar upp på tårtan, sätter sig på den och fiser.

4. Ballonger - Ja detta är en fetisch som innehåller de runda, färgglada fest dekorationerna. Denna fetisch kallas även för "lonner" och det finns lite olika sätt som den utspelar sig. Man kan tända på att smälla dem, sitta/liga på dem eller blåsa upp dem.

5. Yiffing - Detta är egentligen inte en fetisch i grund och botten. När jag läser om det är det folk som klär ut sig till pälsiga djur och skapar en personlighet till kostymen. Sen finns det personer som tänder på att ha sex i dessa kostymer.

6. Teddy bears - Jag varnar nu min barndoms favorit Björne! Detta är alltså en fetisch där folk tänder på sina gosedjur. Dom kan göra om gosedjuren så att de tillfredsställer "bättre".

Så här var en lite lista men saker som ikväll under mitt googlande fascinerade mig! Hoppas er kväll blir bra, nu ska jag återgå till att dricka vin med Erika.

/ Irma

Sex Pose Friday

Kategori: Sex pose friday

En lite försenad Sex Pose Friday! 
Låt mig presentera "The Bridge" 
 
En väldigt komplicerad sexställning som jag aldrig testat och kanske aldrig kommer göra... På grund av att man typ måste vara en rysk gymnast för att klara av det, eller åtminstone mannen. 
Ställningen är såhär...
 Mannen ställer sig i brygga och kvinnan ställer sig över honom och tar stöd med fötterna i marken och rider upp och ner. 
För kvinnans del så är detta en rätt "enkel" ställning men för mannen så är det värre. 
Men varför inte testa!? 
En VARNING dock! 
Akta så inte mannen svimmar när ni håller på för länge då allt blod åker till huvudet...
 
Hoppas ni har trevligt och glöm inte skydd!!!
 
/Erika
 

Girl power!

Kategori: Girl power

Något som jag älskar att leta efter på internet är förebilder!
Personligen så tycker jag att vi allmänhet behöver fler förebilder i våra liv. Dom inspirerar oss. Dom hjälper oss att drömma eller kanske till och med att ta första steget emot dem.

Så jag tänkte att vi här på bloggen kunde börja dela med oss av våra. Så här kommer min första!

Min totala crush på denna bloggerskan började för ett par år sen. Då var hon inte speciellt känd men jag älskade bloggen ändå. Tavi Gevinson är en tjej som föddes 1996 och bor i Illinois USA. Hon blev känd lite efter att hon startade sin blogg 2008. thestylerookie som bloggen heter drog snart till sig nästan 30,000 läsare per dag! Hon var då elva och på grund av hennes extrema intresse för fashion fick hon gå på både New York och Paris Fashion week.

Tavi blev snabbt min role model i allt. Tack vare henne blev jag mer insatt i feminismen och jag började bilda en egen uppfattning.

Hon hade en väldigt märklig stil på sina kläder eller inte märklig egentligen, kläderna var bara henne. Hon var helt unik i sin stil och jag var så fascinerad över att någon vågade vara så "out there".
Jag var just då i en period i mitt liv som var mitt i mellan.
Jag visste vad jag ville man jag var rädd för vad folk skulle tycka. Jag var rädd.

Men så en dag kom ett video klipp med Tavi själv. Hon blev intervjuad och hon pratade om sina kläder och folks reaktioner. Hon skrattade lite och sa sen allvarligt att hon med hade dagar då hon var kallsvettig innan hon gick ut från sitt hus. Rädd för att hon antagligen aldrig skulle bli accepterad eller hitta en pojkvän. Men sen rykte hon på axlarna och sa att om dom inte kan älska mig för mig är dom ändå inget att ha.
Efter det här blev saker annorlunda. Inte direkt naturligtvis men sakta men säkert började saker hända.
Under åren på gymnasiet formades jag och blev mer självsäker. Men min självsäkerhet sviktade konstant men jag hade hennes ord som ett mantra i mitt huvud.

Tavi hade ett nytt projekt. Att starta en online tidning som skulle till största del rikta sig till tjejer!
Det skulle bli en slags community där unga tjejer kunde få chansen att skriva om allt och inget.
Kläder, spellistor, film och serier, förebilder och råd som man inte ens visste att man behövde existerade plötsligt.
Dom här människorna gjorde mitt liv magiskt.
rookiemag öppnade så många dörrar i min fantasi. Inspirationen bara flödade från alla håll. Det var som att vara ett barn igen med alla möjligheter rakt framför sig.

Jag kände mig för första gången riktigt delaktig av något större även om jag inte skrev för tidningen. Jag kände mig känslomässigt delaktig. Det var så många tjejer som både skrev och kommenterade som kände precis som jag.

Rookie har hjälpt mig mer än vad jag själv förstår. Denna tidning är värd att titta in på ibland, glad som ledsen. Just sayin'.

Tavi är för mig en extremt viktig förebild. Hon blev viktig för mig i en period där jag behövde att någon annan var stark åt mig.
Hon är för mig the #1 girl power role model!

 
 
 
 
 
/Irma

SEX FACT MONDAY

Kategori: Sex fact monday

Återigen är det dags för sex fact monday! Och mitt första officiella uppdrag här på bloggen. 
 
Visste ni att doften av vin gör dig upphetsad? Jo så är det faktiskt! Aromerna i vin är en kemisk signalsubstans som påminner om feromoner och påverkar människors sexlust. 
 
Sex hjälper dig att bli frisk! Om du känner att du är påväg att bli förkyld så kan sex hjälpa dig att må bättre. Sex ökar nämligen nivåerna av antikroppen immunoglobulin A som hjälper till att stoppa influensa och förkylning. Så nu när er partner känner sig lite krasslig så vet ni hur ni ska få den att må bättre! ;)
 
Sperma är nyttigt!!! Ja så är det! En sats innehåller lika mycket kalorier och vitaminer som vitan i ett ägg. 15 kalorier och rik på vitamin C, zink och kalcium. Så om du skulle råka svälja lite och mår illa så tänk att det va nyttigt för din kropp! :) 
 
Då var min sex fact monday klar! Hoppas denna fakta gjorde er lite mer kunniga inom sexets underbara och fantastiska värld. 
 
/Erika

Mr Rock'n'fuck

Kategori: Storytelling

För runt en månad sedan var jag och Irma och vår kompis C i storstaden för att gå på konsert, dricka vin och leva livet. Innan vi tog tåget på några timmar så hade vi lovat oss själva och varandra att vi absolut INTE skulle ligga med några denna helgen. På sin höjd skulle vi strula, men bara liiite. My dear friends, ni och speciellt vi, borde veta att vi inte kan göra några sådana löften - det slutar aldrig bra. Eller ja, det slutar alltid med att man ligger ändå. Så nu presenterar jag min historia om Mr Rock'n'fuck. 

Efter att ha blivit nästan halvt ihjälklämda av massa brudar på konserten hade vi stått längst fram och sett vårt favoritband. Vi var höga på livet, och diverse cider vi druckit innan konserten, när vi tog tunnelbanan tillbaka till stan och stressköpte och stresskäkade McDonalds pommes - stressade gjorde vi för att vi skulle ut och göra stan osäker. Vi hade aldrig varit ute i storstaden innan och var taggade till tusen.

Mitt emellan våra outfitbyten och förbättring av sminket (och alla jävla pommes) hann vi pimpla en hel bag in a box. Jag och Irma var alltså lite tipsy när vi tillsammans med C och hans syster började leta efter nattklubben vi blivit tipsade om. På något sätt kom vi dit, och när vi stod utanför för att betala entré hördes Håkan Hellströms stämma, Klubbland spelades och som de true Håkan lovers we are blev vi extatiska och intog dansgolvet det första vi gjorde. Under kvällen blev det ännu mera dans och ciderdrickande, vi har någonstans också tappat bort C och hans syster. Mitt i allt det här hittar Irma en mörkhårig kille och börjar grovhångla och kvar står jag som ett fån - innan den mörkhårigas kompis drar tag i mig och börjar strula upp mig. Denna killen är givetvis Mr Rock'n'fuck. Mistern har fått sitt namn eftersom han var en rockare, han hade långt brunt hår och var svartsminkad. Han var klädd i svarta jeans och till min surprise en rosa satinskjorta med svarta ränder. All in all, verkligen inte en kille jag skulle raggat upp, men ändå stod jag där och blev fullkomligt attackerad. Någonstans i mitt alkoholtillstånd insåg jag faktiskt att Mr Rock'n'fuck inte var min typ för jag började desperat försöka ta tag och dansa med Irma, hon var dock alldeles för upptagen med att strula upp sin storstadskille, detta resulterade att jag gav med mig och fortsatte strula med den rosa skjortan trots att han hade både längre hår och mer smink än vad jag hade. 

Tydligen lyckades Mr Rock'n'fuck övertala mig med vårt grovhånglande att det var en bra idé att följa med honom hem till hans hus i förorten. Snart satt jag, Irma och de båda killarna i en taxi. När vi väl var framme hamnade vi på något sätt också i rockkillens jaccuzzi där det väntade alldeles för mycket grovhångel. Det blev alltså inte många minuters jaccuzzibadande innan jag och mistern bestämde oss för att take it upstairs, han visade mig i sina föräldrars rum (glömde jag nämna att han bodde hemma?) och snart var de blöta underkläderna av. 

Vi hade sex. Sedan hade vi lite mer sex. Sedan hade vi sex igen. Det blev inte många timmars sömn den natten och alkholdiset jag var i har lite gjort att hela händelseförloppet blivit ihopslängt till en röra. Det jag kommer ihåg var att Mr Rock'n'Fuck var lika hårig på huvudet som han var där nere och att när han gick ner på mig var väldigt fascinerad av att jag var rakad och slickade för glatta livet - något han var helt okej på att göra. Det blev dock bättre när han gled in i mig och vi körde diverse olika sexställningar och verkligen en all nighter.

Tillslut somnade vi en eller två timmar för att vakna upp och ha lite cuddletime och bara de vanliga myssnacket efter sex. Mistern berättade bland annat att han pluggar i USA och bara är hemma över sommaren, detta har fått mig, Irma och Erika att sedan diskutera att detta kanske bidragit till hans hårighet - man kanske inte rakar sig i USA? 

I alla fall hade vi lite mer sex på morgonkvisten innan vi gick ner till köket och Mr Rock'n'fuck kokade kaffe och dukade fram frukost. Och där satt jag, Irma, våra big city life guys och rockerns lillebror och hade family breakfast efter ett one night stand. Trots att hela situationen var lite smått awkward var det ändå mysigt och något totalt annorlunda. Ett one night stand har aldrig kokat kaffe till mig, det brukar ofta vara kuk in och ut - slut. 

Mr Rock'n'fuck fixade också skjuts till oss in till stan igen och när vi stod där på centralstationen fick vi en puss och en kram hejdå. Om kaffekokningen hade överraskat mig överraskade detta mig mer. Storstadskillar är tydligen värsta gentlemännen - det var inte direkt det jag förväntat mig från den sminkade killen med rosasatinskjorta jag "gått med" på att hångla med kvällen innnan. 

I det stora hela är Mr Rock'n'fuck ett av mina bästa ligg detta året - detta till trots sitt långa hår och smink. Rockiga killar är so not my thing, men jag skyller det på att jag umgåtts för mycket med Erika... 

Hoppas ni har det bra!

xx
Victoria

 
 
 
 

Jag är Erika!

Kategori: Storytelling

 
Hej alla!
    Ja den mystiska E har nu fått hela sitt namn utskrivet Erika!
Jag är så glad över att nu få vara en del av familjen och jag hoppas mina inlägg och historier kommer vara underhållande och läsvärda. 
     Vem är Erika då? 
Jo Erika är en ung kvinna i sina bästa dagar som väljer att leva i nuet, samtidigt som hon arbetar för att nå sina drömmar. 
     Erikas typiska kille har som sagt långt hår, bandtröja och bandana. En klassik rock-kille helt enkelt! 
Jag har några historier i mitt lager och ser fram emot att dela med mig av dem till er! 
 
/ Erika
 

Fetisch torsdag

Kategori: Fetisch torsdag

En fetish som jag har funderat på ett tag är den otroligt berömda "Daddy fetishen". Ja ni vet hela "who's your daddy" grejen?!

Det har länge fascinerat mig att man kan tända på att bli kallad "Daddy" av sin flickvän, fru, kk eller one-night stand. Jag kan förstå makten som uppstår genom att bil pappan i situationen. Dock kan jag inte förstå grejen med att du nu är någons pappa och du ska knulla sönder din egen dotter.

Inte för att jag dömer någon. Jag vet att i stundens hetta kan dom mest sjuka sakerna komma upp i ens tankar. Personligen så ville jag läsa mer om just denna fetish för att jag vill förstå mig på den.
När jag googlade den insåg jag ganska snabbt att det var många killar som bad folk på internet om hjälp. Hjälp för att kunna för fylla sin flickväns eller frus fetish. 

Jag måste erkänna att jag blev lite små chockad. Extremt chockad. För mig har just denna fetish varit för creepy män som tänder på små tjejer i små korta kjolar. Men jag insåg nu att jag hade haft så fel och jag ber om ursäkt för mina dömande tankar!

Daddy fetishen ingår under kategorin "Ageplay" som innebär dominant/submissive( även kallat D/s). Där alltså en av parterna har makten och den andra njuter och tar emot vad den andra har att ge. Detta hela kan räknas under kategorin rollspel.
Under detta rollspel kan situationen se olika ut, som tex att "dottern" ska vara minderårig.

Dock ses Ageplay inte som att vara pedofilri med tanke på att de här människorna inte tänder på barn. De tänder på ett barns egenskaper men de vill ha det presenterat i en vuxen.

Så om ni vill testa på detta kan ni iställe för attt se "daddy" som er pappa se honom som en "sugar daddy". För jag menar vem har inte drömt om en dominant sexpartner som vågar ta för sig!?
 
 
 
 
 
/Irma
 
 

welcome to the family

Kategori: Allmänt

Då var det onsdag och jag måste be om ursäkt för att vi missade våran "Sex fact monday" men vi har en bra ursäkt (iallafall enligt oss). Det händer mycket i våra liv just nu som jobb, kärleks problem, sex problem, planer inför nästa år och planering inför ett nytt skolår.
Men framför allt håller vi på att planera inför bloggen. Vi har många överraskningar som väntar framöver och en av dem är att vi välkomnar en tredje partner in crime.
Som ni vet har vi haft en gäst skrivare vid namn E och hon har nu gått med på att dela med sig av mer än bara en historia.
Hon kommer nu att hjälpa oss att varje vecka hålla bloggen lite mer uppdaterad!

Vi är så glada att presentera våran underbara vän och rumskompis Erika. Precis som oss är Erika kär i storstadslivet, fester och killar. Erikas typiska killsort har alldeles för långt hår med bandana och bandtröja. Resten får hon berätta själv! 

 
 
 
/ Irma & Victoria 
 
 
 
 

Veckans hottie

Kategori: Veckans hottie

Då är det min tur att dela med mig av en hottie jag har varit små kär i sen ett år tillbaka kanske?!
Han är med i en serie som går på Mtv och hans namn är Daniel Sharman, han spelar i sin tur Isaac Lahey.
Han är en lång, sandblond och har kindben man skulle kunna skära sig på.
 
Om jag får säga det själv är han en typisk "Irmas drömkille som hon aldrig kommer få". Det är alltså inte så att jag drar hem killar från klubben som ser ut som honom. Inte för att det är något fel på dom jag drar hem men att få dra hem honom från klubben en lördag natt hade jag inte tackat nej till. 
 
Åh att få vakna bredvid denna människa hade inte varit helt fel. Så nu ska jag titta på några avsnitt med denna babe och drömma mig bort! 


 
 
/Irma
 

Sex pose friday

Kategori: Allmänt

Lite sent jag vet men here we go!
Jag låg i min säng och kollade runt lite och hittade online versionen av Cosmo och kom plötsligt in på deras sex råd.

Jag blev genast intresserad då det va en top tio lista på olika ställningar och vinnaren var (trumvirvel) sex upp mot väggen! Alltså stående sex positioner.
Jag kan ju helt ärligt erkänna att mer än hälften av alla mina sex drömmar har minst en vägg iblandad.

Problemet med mångas version av sex mot väggen är ju att killen faktiskt ska hålla en upp och samtidigt röra sig. Visst i en drömvärld skulle det gå men jag tror inte att någon jag varit med skulle orka det mer än kanske fem minuter.
Men det finns andra sätt bara man är påhittig!
 

Exempel som dom visar på bilden.
Hur som hade jag varit glad bara jag hade hittat en kille eller tjej som jag verkligen hade haft en sexuell spänning med så att jag kunde uppfylla denna sex pose!
 

Ha en trevlig helg där ute, hoppas er helg är fylld av fester, sex och mys!
 
 
 
 


/Irma

"Han" del 4

Kategori: Storytelling

 
 Ja nu är jag tillbaka! Min fortsatta historia med Han! Jag behöver inte dra ut på det så här har ni den! 
 
     Efter att vi haft sex första gången så sov jag hos Han natten efter men inget hände då. Men efter några dagars uppehåll så låg vi med varandra igen. Detta va nog första gången då jag övervägde att det kanske kunde finnas något mer mellan oss men den tanken försvann lika fort som den dök upp i mitt huvud.
     Vi var från varandra under juluppehållet men vi snackade lite på Facebook och när vi till slut återförenades så började han joina mig och Irma när vi kollade serier och det va här "problemen" började...
     Jag en tjej som gillar närhet, det behöver inte vara sexuellt men att ha någon bredvid sig när man sover är alltid mysigt. En person som håller om en och delar med sig av sin kroppsvärme. 
     Jag började fråga Han om jag kunde få sova hos honom för jag ville inte sova ensam. Då sa han det är ingen bra idé. Och envis som jag är så frågade jag varför. Och jag kunde se på honom att han tänkte en massa men ville inte säga det vilket gjorde mig mer irriterad på honom. 
     Detta hände några gånger men Han fortsatte kolla serie med mig och Irma.
Men under en fest så hamnade jag i hans säng och ni kan ju gissa vad som hände. Ja vi hade sex. Detta var den mest sexuella natt vi hade tillsammans, när jag tänker efter så låg vi med varandra 5 gånger den natten. En riktigt grym natt då vi fick ny kontakt mellan varandra och nu kanske det äntligen kunde vara bra mellan oss men så blev inte fallet. Istället tog han mer avstånd från mig och jag blev mer och mer irriterad och ville veta vad som försiggick i hans tankar. Vad tänkte han? Vad ville han med detta? Ska vi sluta hålla på? Eller vad tänkte Han egentligen?! Men han sa inget. 
     Jag va så arg och kluven. Och mer arg blev jag när jag märkte att några av våra gemensamma vänner började ta avstånd från mig utan att jag visste varför. Men till sist, en kväll  valde jag att faktiskt snacka med honom på riktigt. 
Och till sist sa han det. "Jag vill inte att vi ligger med varandra mer, det är jobbigt." Mitt svar "Okej men då är detta vår sista natt tillsammans." Han gick med på det. Och den natten va hemsk. Vi låg med varandra men det fanns ingenting där mellan oss. Ingen kemi eller någonting. Det va verkligen över mellan oss. 
Och sen pratade vi typ aldrig mer med varandra. Han hälsade aldrig. Han undvek mig och lämnade rummet så fort jag steg innanför dörren. Väldigt jobbig situation när man typ bor grannar och alltid umgås med våra gemensamma vänner. 
 
Här slutar min historia med Han. Inget förhållande eller lyckligt slut utan ren skär smärta som han orsakade på grund av att han inte hade kapaciteten att kommunicera med mig och säga hur han kände. Han valde istället att gå till våra vänner och säga hur dåligt han mådde över det och att han inte ville mer vilket han inte sa till mig förarens jag frågade honom. 
 
Så ett tips... Säg alltid hur ni känner även om det är jobbigt att säga eller tror att det kommer vara jobbigt för den andra personen att höra. Men tro mig det är värre att få veta i efterhand att personen aldrig ville detta egentligen. 
 
Jag vill nu tacka för mig och tackar Irma och Vicky för att jag fått dela med mig av min historia. 
 
Over and out! /E

Veckans hottie

Kategori: Veckans hottie

Idag presenterar jag en ny kategori här i bloggen - veckans hottie. I denna kategori visar vi upp våran hottie for the week (duh). Det kan vara killen/tjejen vi vill gifta oss med, vill vara bästa vän med eller helt enkelt bara spendera en helg med vilt och hett sex. 

I alla fall... let me present my hottie of the week - Luke Hemmings. 

Luke Hemmings är en australiensk snygging som spelar i det populära pojkbandet 5 seconds of summer. Han är en typisk Victoria kille - blond, blåögd, lite halvblyg och bara allmänt weird. Jag var född till att bli cougar vilket gör att det är ännu mer av en turn on att Luke är några år yngre än mig. Killen är faktiskt 96a och fyller snart 18 år, men hans unga ålder hindrar inte mig från att fantisera ihop very dirty stuff. 

I mina fantasier är vi båda nakna, svettig och kåta och Luke gör betydligt mer med den där tungan än att bara posera på bild...

Nu när jag presenterat mitt hottie vill jag veta - vilken är din hottie of the week? 

/Victoria