likewonderwomen.blogg.se

You're supposed to be the leading lady of your own life.

Mr Rock'n'fuck

Kategori: Storytelling

För runt en månad sedan var jag och Irma och vår kompis C i storstaden för att gå på konsert, dricka vin och leva livet. Innan vi tog tåget på några timmar så hade vi lovat oss själva och varandra att vi absolut INTE skulle ligga med några denna helgen. På sin höjd skulle vi strula, men bara liiite. My dear friends, ni och speciellt vi, borde veta att vi inte kan göra några sådana löften - det slutar aldrig bra. Eller ja, det slutar alltid med att man ligger ändå. Så nu presenterar jag min historia om Mr Rock'n'fuck. 

Efter att ha blivit nästan halvt ihjälklämda av massa brudar på konserten hade vi stått längst fram och sett vårt favoritband. Vi var höga på livet, och diverse cider vi druckit innan konserten, när vi tog tunnelbanan tillbaka till stan och stressköpte och stresskäkade McDonalds pommes - stressade gjorde vi för att vi skulle ut och göra stan osäker. Vi hade aldrig varit ute i storstaden innan och var taggade till tusen.

Mitt emellan våra outfitbyten och förbättring av sminket (och alla jävla pommes) hann vi pimpla en hel bag in a box. Jag och Irma var alltså lite tipsy när vi tillsammans med C och hans syster började leta efter nattklubben vi blivit tipsade om. På något sätt kom vi dit, och när vi stod utanför för att betala entré hördes Håkan Hellströms stämma, Klubbland spelades och som de true Håkan lovers we are blev vi extatiska och intog dansgolvet det första vi gjorde. Under kvällen blev det ännu mera dans och ciderdrickande, vi har någonstans också tappat bort C och hans syster. Mitt i allt det här hittar Irma en mörkhårig kille och börjar grovhångla och kvar står jag som ett fån - innan den mörkhårigas kompis drar tag i mig och börjar strula upp mig. Denna killen är givetvis Mr Rock'n'fuck. Mistern har fått sitt namn eftersom han var en rockare, han hade långt brunt hår och var svartsminkad. Han var klädd i svarta jeans och till min surprise en rosa satinskjorta med svarta ränder. All in all, verkligen inte en kille jag skulle raggat upp, men ändå stod jag där och blev fullkomligt attackerad. Någonstans i mitt alkoholtillstånd insåg jag faktiskt att Mr Rock'n'fuck inte var min typ för jag började desperat försöka ta tag och dansa med Irma, hon var dock alldeles för upptagen med att strula upp sin storstadskille, detta resulterade att jag gav med mig och fortsatte strula med den rosa skjortan trots att han hade både längre hår och mer smink än vad jag hade. 

Tydligen lyckades Mr Rock'n'fuck övertala mig med vårt grovhånglande att det var en bra idé att följa med honom hem till hans hus i förorten. Snart satt jag, Irma och de båda killarna i en taxi. När vi väl var framme hamnade vi på något sätt också i rockkillens jaccuzzi där det väntade alldeles för mycket grovhångel. Det blev alltså inte många minuters jaccuzzibadande innan jag och mistern bestämde oss för att take it upstairs, han visade mig i sina föräldrars rum (glömde jag nämna att han bodde hemma?) och snart var de blöta underkläderna av. 

Vi hade sex. Sedan hade vi lite mer sex. Sedan hade vi sex igen. Det blev inte många timmars sömn den natten och alkholdiset jag var i har lite gjort att hela händelseförloppet blivit ihopslängt till en röra. Det jag kommer ihåg var att Mr Rock'n'Fuck var lika hårig på huvudet som han var där nere och att när han gick ner på mig var väldigt fascinerad av att jag var rakad och slickade för glatta livet - något han var helt okej på att göra. Det blev dock bättre när han gled in i mig och vi körde diverse olika sexställningar och verkligen en all nighter.

Tillslut somnade vi en eller två timmar för att vakna upp och ha lite cuddletime och bara de vanliga myssnacket efter sex. Mistern berättade bland annat att han pluggar i USA och bara är hemma över sommaren, detta har fått mig, Irma och Erika att sedan diskutera att detta kanske bidragit till hans hårighet - man kanske inte rakar sig i USA? 

I alla fall hade vi lite mer sex på morgonkvisten innan vi gick ner till köket och Mr Rock'n'fuck kokade kaffe och dukade fram frukost. Och där satt jag, Irma, våra big city life guys och rockerns lillebror och hade family breakfast efter ett one night stand. Trots att hela situationen var lite smått awkward var det ändå mysigt och något totalt annorlunda. Ett one night stand har aldrig kokat kaffe till mig, det brukar ofta vara kuk in och ut - slut. 

Mr Rock'n'fuck fixade också skjuts till oss in till stan igen och när vi stod där på centralstationen fick vi en puss och en kram hejdå. Om kaffekokningen hade överraskat mig överraskade detta mig mer. Storstadskillar är tydligen värsta gentlemännen - det var inte direkt det jag förväntat mig från den sminkade killen med rosasatinskjorta jag "gått med" på att hångla med kvällen innnan. 

I det stora hela är Mr Rock'n'fuck ett av mina bästa ligg detta året - detta till trots sitt långa hår och smink. Rockiga killar är so not my thing, men jag skyller det på att jag umgåtts för mycket med Erika... 

Hoppas ni har det bra!

xx
Victoria

 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: